Van Woonvilla naar Droomvilla

Van Woonvilla naar Droomvilla: elke week een nieuwe uitdaging

Van een dubbel penthouse onder de rook van Eindhoven tot een villa in het Gooi: elke week nemen ontwerper Bertram Terpstra en Pauline Jorritsma de kijker mee in de wereld van design, architectuur en interieur. Elke week een nieuw project, een nieuwe uitdaging. Van schets tot oplevering.  Dit doet Bertram vanuit zijn bedrijf, Designa architectuur in Laren en Pauline vanuit Designa Interieur in Hilversum. Van Woonvilla naar Droomvilla is elke zondag om 17.30 uur op RTL 4 te zien.

In de splinternieuwe reeks afleveringen van Van Woonvilla naar Droomvilla gaan de architecten – tevens presentatoren – elke week een nieuwe ontwerpuitdaging aan. Bouwen, verbouwen, ontwerpen, bouwmanagement, interieur, verlichting, meubilering en styling: alle facetten komen aan bod. Bertram, Pauline en nieuwe presentator Jeroen Overmars bezoeken fabrikanten, leveranciers en internationale beurzen en nemen je mee in de wereld van design, architectuur en interieur.

Inspiratiecentrum Van Woonvilla naar Droomvilla te Laren
In dit inspiratiecentrum bevinden zich meer dan twintig partners onder één dak die samen alles weten van bouw, verbouw, interieurstyling, stoffen, kleuren, verlichting, keukens, meubelmaatwerk, vloeren, sanitair en smart home. Het Inspiratiecentrum is de ‘navigatie’ om in ieders persoonlijk ‘project’ de juiste route te vinden.  Hier kun je terecht voor advies of een brainstormsessie voor je nieuwe interieur en/of exterieur, maar ook als je de complete nieuwbouw of verbouwing van je huis aan experts wilt overlaten. Zelfs je eigen wooncoach is een optie.

Elke zondag om 17.30 uur op RTL 4: Van Woonvilla naar Droomvilla. De uitzendingen worden elke zaterdag om 13.00 uur herhaald. Meer informatie over het programma en het gelijknamige inspiratiecentrum vind je op www.vanwoonvillanaardroomvilla.nl

De eerste afleveringen bekijk je op www.vanwoonvillanaardroomvilla.nl/afleveringen 

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht