Stelton

Winterse kleuren voor onderweg

To Go Click-thermosbeker

To Go Click laat je onderweg genieten van zowel warme als koude dranken. De beker is perfect voor gebruik tijdens autoritjes van en naar het werk, wandelingen met de kinderwagen, wanneer je op reis bent of op andere manieren onderweg.

Je opent de beker door de bovenkant licht in te drukken, waarna je er aan elke zijde uit kunt drinken.    Door nogmaals te drukken, sluit de beker zich weer. To Go Click combineert een slim ontwerp en functionaliteit in één beker. In plaats van telkens koffie in wegwerpbekers te kopen, neem je voortaan je eigen koffie mee. Dat is beter voor het milieu en je portemonnee.

De kleuren voor het komende seizoen zijn geïnspireerd door de prachtige kleuren van het Scandinavische landschap: de zachte blauwe tinten van de lucht en de wolken, de diepgroene kleur van het bos en het prachtige grijs van de steenachtige kust. Dit seizoen introduceren we de kleuren Cloud (lichtblauw), Dark Forest (donkergroen) en Light Grey.

To Go Click is beschikbaar in varianten van 0,2 en 0,4 liter. Beide versies hebben een stalen buiten- en binnenkant en een vacuüm dat ervoor zorgt dat je favoriete drankje urenlang heerlijk koud of warm blijft. De To Go Click-beker mag in de vaatwasser en heeft daarnaast nog een extra voordeel: in de spiegelende dop kun je nog even snel je haar of make-up checken voor je volgende afspraak.

To Go Click is vanaf september verkrijgbaar in de nieuwe kleuren. Met twaalf kleuren om uit te kiezen is er altijd wel een variant die past bij jouw persoonlijke stijl.

Productinformatie
Verkoopprijs: 0,2 l € 29,95 – 0,4 l € 34,95
Afmetingen: Ø 7,2 x 14 cm // Ø 8,3 x 17 cm
Materiaal: Roestvrijstaal met poederlak, PP-kunststof, BPA-vrij
Kleuren: Cloud, Dark Forest, Light Grey

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht