Stelton

To Go Click thermobeker

Frisse lente kleuren on the go

To Go Click thermobeker SS20 edition

Neem de lente mee met de To Go Click thermobeker in de nieuwe lentekleuren: oranje, geel en appelgroen. De inspiratie voor deze lente- en zomerkleuren komt dit seizoen van de natuur. De drie frisse kleuren zien we ook terug in de mode van SS2020, en na het donker van de winter is het alsof je een langverwachte vitamineshot krijgt met een frisse boost van energie.

Met To Go Click kun je onderweg genieten van warme en koude dranken. De beker is perfect voor tijdens het rijden van en naar het werk, wandelen met de kinderwagen of andere uitjes. Vermijd wegwerpbekers en neem je eigen koffie of ijsthee mee. Het is beter voor het milieu en voor je portemonnee. To Go Klik is vaatwasmachinevriendelijk, dus er is geen excuus.

To Go Click is slim ontwerp en functionaliteit in één: door zacht op de bovenkant te drukken, opent de beker enkan je er vanuit iedere kant uit drinken, alsof je uit een gewone beker of mok drinkt. Druk opnieuw en de beker sluit. De thermobeker is verkrijgbaar in versies van 0,2 l en 0,4 l, met een volledig stalen behuizing met vacuüm, die ervoor zorgt dat je favoriete drankje urenlang warm of koud blijft.

To Go Click in de drie nieuwe kleuren is beschikbaar vanaf maart, met een totaal van 13 kleuren om uit te kiezen. Dus je kan er altijd een vinden die overeenkomt met jouw persoonlijke stijl.

Productinformatie
Materiaal: roestvrijstaal met kunststof, BPA- en phthalate-vrij
Inhoud: 0,2 l. / 0,4 l.
Afmetingen: Ø 7,2 x 14 cm (0,2 l) / Ø 8, x 17 cm (0,4 l)
Kleuren: zacht oranje, zacht geel, zacht groen
EUR 29,95 / 0,2 l / EUR 34,95 / 0,4 l

Stelton
Het in 1960 opgerichte Stelton is een innovatief Deens ontwerphuis dat bekend staat om zijn tijdloze Scandinavische ontwerpfilosofie. De vele productlijnen van Stelton zijn het resultaat van waardevolle samenwerkingen met internationale architecten en ontwerpers, en winnen regelmatig prijzen zoals de Red Dot Award, de German Design Award en de ID Award. De producten van Stelton hebben een creatief en intelligent design. Het bedrijf zit achter iconische ontwerpen zoals de Cylinda-lijn van Arne Jacobsen en de EM77-thermoskan van Erik Magnussen. Deze klassiekers worden gecomplementeerd door nieuwe koffie- en theecollecties zoals Theo, Emma en Collar, prachtige interieurproducten en verrassende persoonlijke accessoires.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht