Stelton

Prikkel de zintuigen

Theo thee- en koffiecollectie door Francis Cayouette

Theo, de populaire en bekroonde collectie ontworpen door Francis Cayouette, is nu ook beschikbaar in een prachtige lichte kleur: Sand.

Theo is een combinatie van Scandinavisch design en Aziatische cultuur. De collectie is ontworpen om de zintuigen te prikkelen en nodigt je uit om tot rust te komen en volledig van het moment te genieten.

Als je een theeliefhebber bent, zal de karakteristieke theepot zowel je hart als je thee verwarmen. De theepot heeft een simpele en stijlvolle uitstraling die kalmerend is voor het oog en je helpt om te relaxen en op te gaan in je eigen theeritueel. De theepot heeft een inhoud van 1,25 liter. De collectie bevat ook een theewarmhouder, zodat je rustgevende moment nog langer kan duren. De kleine rubberen tuit zorgt ervoor dat de thee niet drupt of langs de zijkant van de pot loopt.

Als je niet zonder een goeie kop koffie kunt en gefascineerd bent door de wetenschap achter het bereiden van de perfecte koffie is de Theo slow-filter koffiemaker perfect voor jou. Hiermee zet je iedere keer weer eenvoudig een heerlijk aromatisch kopje koffie. De drie gaatjes in de onderkant van het filter verlengen de doorlooptijd op een natuurlijke manier en zorgen hiermee voor een nog beter aroma. Met een inhoud van 0,6 liter kun je zowel in je eentje als met anderen genieten van de allerlekkerste koffie in de ochtend of gedurende de dag.

Theo is gemaakt van aardewerk met een matte buitenkant en een glossy binnenkant, met details van Aziatische bamboe en isolerende siliconen. De productlijn in de nieuwe kleur Sand, die tevens een kop met onderzetter, suikerpot, melkkan en een dienblad van bamboe bevat, ligt vanaf september in de winkel.

Productinformatie
Verkoopprijs:
Theepot € 99,95
Theepot warmhouder € 39,95
Koffiemaker € 69,95
Melkkan € 44,95
Suikerpot € 29,95
Kop met onderzetter € 24,95
Dienblad € 39,95

Afmetingen:
Theepot 22,5 x 15,5 x 16 cm
Theepot warmhouder Ø 15 x 7 cm
Koffiemaker Ø 14 x 23,5 cm
Melkkan Ø 10 x 15 cm
Suikerpot Ø 9 x 5,5 cm
Kop met onderzetter Ø 8 x 8
Dienblad 40 x 27,5 x 2 cm

Materiaal:
Aardewerk, bamboe, siliconen

Ontwerper
Francis Cayouette (geboren in 1969 in Canada) studeerde industrieel ontwerp aan de Universiteit van Montreal en richtte in 1999 zijn ontwerpstudio Unit 10 Design op in Kopenhagen. Unit 10 Design werkt samen met enkele Scandinavische en internationale ontwerpers op het gebied van productdesign voor interieurontwerp en inrichting. Francis Cayouette heeft onder andere de Cool-It-waterkaraf voor RIG-TIG en de Hoop-vazen en het Pingo-servies voor Stelton ontworpen.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht