Stelton

Keep Cool thermo drinkfles

Keep it cold!

Keep Cool thermo drinkfles ontworpen door Debiasi Sandri
Winnaar van de German Design Award 2020: Tabletop

Keep Cool is een nieuwe mooie en duurzame thermofles, ontworpen door het Italiaanse ontwerpduo Debiasi Sandri. Of je nu de voorkeur geeft aan water, sap of ijsthee, Keep Cool is ideaal om je drankje onderweg koud te houden. De fles is gemaakt van hoogwaardig, dubbellaags roestvrijstaal met een vacuüm dat zorgt voor een sterk thermos-effect, zodat je favoriete drankje gedurende uren op temperatuur blijft.

Geïnspireerd door het modeplaatje van 2020 zijn de nieuwe kleuren drie prachtige pasteltinten: misty rose, soft yellow en cloud. Welke met hun lichte uitdrukking de zomer en zonneschijn weerspiegelen. De thermofles is ook verkrijgbaar in een klassiek zwart kleur. Kies jouw persoonlijke favoriet en vermijd die spontane aankopen van waterflessen voor eenmalig gebruik of andere dure drankjes uit het dichtstbijzijnde café of de supermarkt. Het is beter voor het milieu en je portemonnee. De Keep Cool thermofles heeft onlangs het prestigieuze German Design Award 2020 gewonnen in de categorie Tabletop. De juryverklaring luidt: “Met zijn wonderbaarlijk duidelijk en comfortabel rond ontwerp, zijn de geïsoleerde flessenmodern, eenvoudig en vriendelijk qua uiterlijk, wat wordt versterkt door de subtiele kleuren. Een aantrekkelijke metgezel voor elke dag.”

De Keep Cool-fles is vanaf mei 2020 in de (web)winkels verkrijgbaar

Productinformatie
Materiaal: roestvrijstaal
Afmetingen: Ø 7,5 cm x 22 cm
Inhoud: 0,6 l.
Kleuren: Misty rose, soft yellow, cloud, black
EUR 34,95

Designer: Daniel Debiasi & Federico Sandri
Daniel Debiasi (geboren 1981, Bolzano), studeerde af in industrieel ontwerp aan de Politecnico di Milano, en Federico Sandri (geboren 1977, Verona), studeerde af in industrieel ontwerp aan de IUAV University in Venetië en hebben in 2010 een eigen ontwerpstudio opgericht. Een continue dialoog aangemoedigd door ruimtelijke, culturele en gedragsobservaties, leidt het Italiaanse designduo om prachtige designobjecten te maken. Daniel Debiasi en Federico Sandri hebben het Collar-assortiment voor Stelton ontworpen evenals de FROTHY melkkan en HERBS-hakmolen en snijplank voor RIG-TIG.

Stelton
Het in 1960 opgerichte Stelton is een innovatief Deens ontwerphuis dat bekend staat om zijn tijdloze Scandinavische ontwerpfilosofie. De vele productlijnen van Stelton zijn het resultaat van waardevolle samenwerkingen met internationale architecten en ontwerpers, en winnen regelmatig prijzen zoals de Red Dot Award, de German Design Award en de ID Award. De producten van Stelton hebben een creatief en intelligent design. Het bedrijf zit achter iconische ontwerpen zoals de Cylinda-lijn van Arne Jacobsen en de EM77-thermoskan van Erik Magnussen. Deze klassiekers worden gecomplementeerd door nieuwe koffie- en theecollecties zoals Theo, Emma en Collar, prachtige interieurproducten en verrassende persoonlijke accessoires.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht