Stelton

Houd je hoofd koel

Keep Cool drinkfles door Debiasi Sandri

Keep Cool is een prachtige en stevige drinkfles, ontworpen door het Italiaanse designduo Debiasi Sandri.

Of je nu van gewoon water, vruchtensap, ijsthee, bruisend water of een gezonde smoothie houdt, deze fles houdt je favoriete drankje onderweg heerlijk koel. De fles is gemaakt van een hoge kwaliteit roestvrijstaal.

Kies de kleur die het beste past bij jouw persoonlijke stijl — Dusty Blue, Sand of Rose — en stop met het kopen van wegwerpflessen of dure drankjes onderweg of op het werk. Dit is zowel beter voor het milieu als voor je portemonnee.

Productinformatie
Verkooprijs: € 29,95
Afmetingen: Ø 7,5 x 22 cm
Inhoud: 0,75 l
Materiaal: Roestvrijstaal met een matte poederlak
Kleur: Dusty Blue, Sand, Rose

Ontwerper
Daniel Debiasi (geboren in 1981, Bolzano), afgestudeerd in Industrieel Ontwerpen aan de Politecnico di Milano, en Federico Sandri (geboren in 1977, Verona), afgestudeerd in Industrieel Ontwerpen aan de IUAV University in Venetië, richtten in 2010 hun eigen ontwerpstudio op. Dit Italiaanse duo ontwerpt prachtige designobjecten, geïnspireerd door hun ruimtelijke, culturele en gedragsmatige observaties. Daniel Debiasi en Federico Sandri hebben voor Stelton de Collar-serie ontworpen, alsmede de FROTHY-melkopschuimer, en voor RIG-TIG het HERBS-kruidenmes met snijplank.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht