Stelton

Emma gaat in het blauw

Emma elektrische waterkoker en thermoskannen door Holmbäck Nordentoft

De Emma-collectie staat bekend om haar prachtige lijnen en innovatieve combinaties van materialen zoals hout, staal en aardewerk, waarmee de serie een ware designklassieker voor dagelijks gebruik is geworden. De serie wordt nu uitgebreid met een nieuwe kleur voor de populaire Emma elektrische waterkoker en thermoskannen voor koffie en thee: een prachtige, diepe ‘Blue’ die perfect past bij het delicate blauwe en grijze ton-sur-tonpallet waar de rest van de collectie om bekend staat.

Zowel de Emma elektrische waterkoker als de thermoskannen voor koffie en thee zijn gemaakt van roestvrijstaal met een prachtige matte blauwe finish. Het beukenhouten handvat geeft een Scandinavisch tintje aan de thermoskannen en de organische vorm zorgt voor een prachtig contrast met de rest van het minimalistische design.

De Emma-thermoskannen zijn eenvoudig in gebruik: je opent en sluit het deksel van de thermoskan met één enkele klik. De thermoskan voor thee heeft daarnaast een ingebouwd filter dat ervoor zorgt dat de thee stopt met trekken zodra je aan het deksel draait; voortaan geen bittere thee of druppelende theezakjes meer.

De Emma elektrische waterkoker heeft een prachtig design dat niet zal misstaan op je aanrecht of keukentafel. Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat de waterkoker 360° kan draaien op de basis. Een uitneembaar kalkfilter wordt meegeleverd. De waterkoker heeft een droogkookbeveiliging en schakelt zichzelf automatisch uit zodra het water kookt, zodat je ondertussen iets anders kunt gaan doen. De elektrische waterkoker heeft daarnaast een isolerende dubbele wand, waardoor de buitenkant niet zo warm wordt als bij veel andere elektrische waterkokers.

De thermoskannen en de elektrische waterkoker in de nieuwe kleur Blue zijn vanaf september verkrijgbaar.

Productinformatie
Verkoopprijs:
Elektrische waterkoker € 149,95
Thermoskan koffie of thee € 99,95

Afmetingen / Inhoud:
Elektrische waterkoker 16 x 20 x 26 cm / 1,2 l
Thermoskan koffie 13 x 17 x 24,5 cm / 1,2 l
Thermoskan thee 14 x 17,5 x 18,5 cm / 1 l

Materiaal:
Gelakt roestvrijstaal, PP-kunststof, beukenhout, BPA-vrij

Ontwerper
Sebastian Holmbäck (geboren in 1971 in Denemarken) en Ulrik Nordentoft (geboren in 1974 in Denemarken) ontmoetten elkaar op de Deense Design School. De ontwerpfilosofie van HolmbäckNordentoft behelst het creëren van tijdloos design dat emoties en opwinding oproept en waarvan zin en doel tastbaar zijn, waardoor het affectie oproept. Het ontwerpduo richt zich vooral op esthetiek en produceert designs die mooi verouderen. HolmbäckNordentoft heeft voor Stelton talloze prachtige designs gemaakt, zoals Pure Black en de Emma-collectie, die diverse designprijzen hebben gewonnen.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht