Stelton

Elegantie aan de bar

Foster champagnekoeler en ijsemmer + dienblad door Norman Foster

In de herfst van 2018 introduceerde Stelton de prachtige Foster-collectie, ontworpen door de bekroonde Britse architect Lord Norman Foster. De collectie combineert een eenvoudige sculpturale vorm met zachte lijnen, wat resulteert in elegant servies dat perfect is voor diverse gelegenheden. Nu is de serie verder uitgebreid met een champagnekoeler / ijsemmer en een dienblad.

De Foster-champagnekoeler en ijsemmer heeft een prachtig reflecterend oppervlak en gouden details die ook te vinden zijn in de andere producten in deze serie. Zoals de naam al zegt, heeft dit product twee functies. Met een inhoud van drie liter kan er voldoende ijs in voor een gezellig, lang feest. Het dubbelwandige ontwerp houdt het ijs langer koud en vermindert condens aan de buitenzijde. De Foster-champagnekoeler en ijsemmer wordt geleverd met een ijstang die aan de binnenkant van het deksel kan worden bevestigd.

Het Foster-dienblad heeft een diameter van 40 cm, waarmee er genoeg plek is voor de kannen, glazen en kopjes uit de collectie. Dankzij de antisliplaag kun je snel je gasten bedienen of de tafel weer afruimen als iedereen weer naar huis is. De coating is vlek- en krasbestendig, dus gemorste wijn of koffie maak je eenvoudig weer schoon.

Zowel de champagnekoeler als het dienblad kunnen op zichzelf worden gebruikt of in combinatie met de andere prachtige producten in deze serie. Je creëert bijvoorbeeld een zeer elegante bar-set met een exclusieve uitstraling door deze twee nieuwe producten te combineren met de gepolijste roestvrijstalen karaf en glazen.

Productinformatie
Verkooprijzen
Champagnekoeler / ijsemmer € 199,95
Dienblad € 129,95
Karaf € 99,95
Wijn- en waterbeker staal € 34,95

Afmetingen / inhoud:
Champagnekoeler / ijsemmer Ø 19,5 x 18 cm / 3 l
Dienblad Ø 40 x 4,5 cm
Karaf Ø 10,5 x 27 cm / 1 l
Wijnbeker Ø 8 x 8 cm / 0,2 l
Waterbeker Ø 7 x 10 cm / 0,2 l

Materiaal:
Champagnekoeler / IJsemmer: Spiegelend roestvrijstaal met gouden details
Dienblad:  Roestvrijstaal met antisliplaag

Ontwerper
Norman Foster is de bestuursvoorzitter en oprichter van Foster + Partners, een van de meest invloedrijke bouwkundige ontwerpbureaus met projecten in steden over de hele wereld, zoals het viaduct van Millau, de Reichstag: nieuw Duits parlementsgebouw en het Great Court in het British Museum. Zijn ontwerpen voor de collectie van Stelton combineren eenvoudige sculpturale vormen met zachte geometrie.

 

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht