Rolf Benz

Rolls Royce onder de blenders

De prijswinnende Vita Juicer werd een internationaal design-icoon. Novis staat te boek als bedachtzaam, en het geduld van de fans werd -geheel in stijl- op de proef gesteld. Maar het wachten wordt rijkelijk beloond: Novis pakt uit met de Pro Blender, die ‘’op zijn Zwitsers’’ geen enkele concessie kent.

‘’Een blender waarbij in de ontwikkeling overal voor de meest duurzame, kwalitatieve oplossing is gekozen; die bestond nog niet. De materiaalkeuze is buitengewoon, de motor (10 jaar garantie) fenomenaal. Niemand durft zoiets aan, men wil vaak toegankelijk blijven. Met alle gevolgen voor de uiteindelijke kwaliteit. Typisch Novis, om hier keihard tegenin te gaan.’’ Aldus Importeur IT&M.

Novis richt zich op de ‘’LOHAS’’-doelgroep, en benadrukt dat ‘’de combinatie tussen een gezonde levensstijl en eersteklas design’’ de toekomst is.

Met de Pro Blender introduceert Novis ook een uniek veiligheidssysteem. Dankzij het “Full Safety System” kan de blender alleen functioneren als het deksel dicht is.

De soepfuntie, met zijn enorm hoge toerental, verwarmt door middel van wrijving eigenhandig de ingrediënten. Dit heet ‘’hogesnelheidsblenden’’.

Kenmerken:

Adviesprijs: € 899,-

Verkrijgbaar in de kleuren wit, rood, zwart, groen en crème.

De Pro Blender ken ook de 650L-versie. Die is zilverkleurig en al verkrijgbaar voor
€ 599,-

Details: www.itmonline.nl/merken/novis

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht