Rolf Benz

Rolf Benz 967 – Aan tafel

Liefhebbers van heldere vormen zullen de nieuwe eettafel Rolf Benz 967 fantastisch vinden. Niets is te veel, niets is te weinig en toch straalt deze tafel precies het plastische en vrijgevige karakter uit waaraan we graag met onze familie en vrienden menig ontspannen uurtje willen doorbrengen.

De ontwerper This Weber heeft zich voor het ontwerp laten inspireren door pragmatische objecten, zoals industriële kranen en de onderstellen van werkplaatstafels. Met een duidelijke plus in gerieflijkheid kan de eettafel Rolf Benz 967 ook in massief hout of fineer worden besteld en staat hij op vier uitstaande metalen poten. Daarmee past hij perfect bij het nieuwe eetkamerprogramma Rolf Benz 629. De organische vorm van het tafelblad harmonieert echter ook met veel andere stoelen uit de Rolf Benz-collectie.

De eettafel Rolf Benz 967 kan op verschillende manieren aan de persoonlijke wensen worden aangepast. Er is keuze uit vier lengtes en drie houtsoorten: eiken naturel, eiken zwart of Amerikaans notenhout. De stalen poten zijn er in zwart of umbragrijs.

Producteigenschappen

www.rolf-benz.com

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht