Rolf Benz

Rolf Benz 966 – Tafel met charisma

Natuursteen heeft een heel bijzondere uitstraling. Gedurende miljoenen jaren is het gevormd tot wat het nu is ­- een materiaal dat woonruimten verrijkt en kenners over de gehele wereld fascineert. Met de exclusieve eettafels van carrara-marmer en grafiet bewijst Rolf Benz het natuursteen een eerbetoon.

Met name het witte carrara-marmer uit Italië staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid. Voor het blad van de tafel Rolf Benz 966 wordt het marmer in een bootvorm vervaardigd en verkrijgt zo een authentieke uitstraling. Deze organische vorm harmonieert ook zeer goed met “Graphite Brown”, het tweede natuursteen dat Rolf Benz voor zijn nieuwe eettafelprogramma toepast. Alle tafelbladen hebben een gelederd oppervlak, zodat ze warm en aangenaam aanvoelen.

Rolf Benz 966 is leverbaar in lengtes van 200 tot 260 cm met een tafelbreedte van telkens 105 cm (bij tafellengte 200 cm is de tafelbreedte 100 cm). De poten van aluminium gietwerk zijn naar keuze in umbragrijs of verkeerszwart leverbaar en vrij combineerbaar met het tafelblad. Design: This Weber.

Producteigenschappen Rolf Benz 966

Voor meer informatie en verkoopadressen: www.rolf-benz.com

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht