Rolf Benz

Open voor verandering – Rolf Benz AGIO

Elke dag is anders. Elk jaar is anders. We verhuizen van de ene stad naar de andere, van het platteland naar de stad, van een huis naar een appartement. De nieuwe functionele bank Rolf Benz AGIO maakt al deze veranderingen mee. Ook in het meubel zelf, wanneer de perfecte relax-, slaap- en zitfunctie gevraagd is. Met zijn fraai doorgestikte stoffering oogt AGIO modern en tijdloos tegelijkertijd – hoogste stofferingskunst, verenigt met luxueus comfort en design. Van Norbert Beck.

Rolf Benz AGIO is de nieuwste creatie in de reeks functionele en relaxbanken van ROLF BENZ. Dit beweegbare gestoffeerde meubel wordt gekenmerkt door een grote vraag en talrijke designprijzen. De drie programma’s tot nu toe: Bank Rolf Benz PLURA van Norbert Beck heeft met zijn flexibele zitting-, zij- en rugleuninggedeelten fans over de hele wereld gevonden. Bank Rolf Benz NOVA van Joachim Nees met zijn naadloze overgang van zitten in liggen is eveneens bijzonder populair. Afgelopen jaar presenteerde ROLF BENZ de lichtvoetige bank TIRA op de meubelbeurs in Milaan. Dankzij zijn bevalligheid en zijn innovatieve functie werd hij zeer positief onthaald.

De functionele bank Rolf Benz AGIO laat zien dat hij een gelijkwaardige nieuwe aanwinst in deze serie is. Ontwerper Norbert Beck heeft een cosmopolitische bank met slanke, hoge poten en een omlopend sierlijk frame gecreëerd. De doorgestikte zittingen met de kussenachtige uitstraling lijken boven het frame te zweven. Zoals bekend van ROLF BENZ, zijn er meerdere oppervlakuitvoeringen voor frame en poten evenals uiteenlopende bekledingsmogelijkheden, zodat zeer onafhankelijke bankverschijningen mogelijk zijn.

De functies bieden eveneens een hoge individualiteit. De zijdelen kunnen naar boven worden geklapt, zodat deze te gebruiken zijn als rugsteun om dwars op de bank te zitten. Volledig omlaag geklapt verlengen de zijdelen het ligvlak en maken een comfortabel dwarsliggen mogelijk. De rugleuning kan per zitting afzonderlijk tot ca. 39 graden in een relaxpositie worden gebracht – ook het hoofdgedeelte is verstelbaar. Wordt de zitting naar voren gekanteld en klapt het zijdeel omlaag, dan kan men bovendien zeer ontspannen met de benen omhoog. Voor nog comfortabelere zit- en ligposities zijn er speciale kussens. Voor flexibele karakters wordt dit programma aangevuld met mobiele bijzet- en salontafels.

Producteigenschappen Rolf Benz AGIO:

Meer informatie en verkoopadressen: www.rolfbenz.com.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht