Rolf Benz

Nieuw op de imm cologne 2019: Rolf Benz VOLO – een bank om te zweven

Het leven zit vol veranderingen, met name tegenwoordig, in onze huidige tijd. We zijn graag op zoek naar een nieuw perspectief of we relaxen op een andere manier. Het programma Rolf Benz VOLO is de ideale metgezel voor een  flexibele leven. Hij straalt luxueuze lichtheid uit, biedt het hoogste comfort en kan steeds opnieuw worden vormgegeven.

Rolf Benz VOLO heet zijn bezitters als losse bank of systeembank welkom met een royaal kussenplatform, dat op een fijn, bekleed frame en sierlijke poten rust. Het bankprogramma maakt harmonieuze indelingsoplossingen mogelijk in alle denkbare afmetingen. Daarbij kan elk los element naar keuze vrij in de ruimte staan of gekoppeld worden.

Rolf Benz VOLO is leverbaar in twee zithoogtes en beschikt over een royale zitdiepte die met een rugrol kan worden aangepast en een bijzonder comfortabel leunen mogelijk maakt. Er is keuze uit twee zitkwaliteiten: Comfort “Lounge de Luxe” voor degenen die van ongedwongen zitten houden en comfort “Lounge Plus” voor mensen die liever een rustige, rechte uitstraling zien.

Ook qua vormgeving biedt Rolf Benz VOLO veel ruimte voor eigen ontwerpen. Het frame van de bank wordt een uitnodigend platform waarop fraaie kleur- en materiaalcombinaties kunnen worden gerealiseerd. Voor de banken kan een uniforme uitstraling worden gekozen, maar verschillende bekledingen voor romp, frame, rugkussens en rugkussenrol zijn ook mogelijk.

De uitvoering van de poten biedt eveneens speelruimte voor persoonlijke voorkeuren. Naast zwart en umbragrijs kan ook okerbeige worden gekozen. Daarmee maken de designers van labsdesign uit Hamburg gebruik van de voorliefde van de huidige periode voor warme metaaltinten.

Rolf Benz VOLO biedt nog meer mogelijkheden voor individualisering met de tafels en open kasten Rolf Benz 933, die een nog betere aanpassing aan de huidige leefgewoonten mogelijk maken. Zij kunnen worden gebruikt om spannende opstellingen te creëren.

De perfecte aanvulling daarop vormt de salontafel Rolf Benz 932 die in twee hoogtes is uitgevoerd. Met zijn fijne, licht afgeronde tafelbladen en geometrische pootcompositie onderstreept hij de zwevende lichtheid van Rolf Benz VOLO.

Producteigenschappen bankprogramma Rolf Benz VOLO

Producteigenschappen bijzettafel en open kast Rolf Benz 933

Producteigenschappen salontafel Rolf Benz 932

www.rolf-benz.com

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht