Rolf Benz

Nieuw op de imm cologne 2019: Rolf Benz 927 – het tafeltje voor de mobiele bankcultuur

Op een bank vinden heel veel zaken plaats: men drinkt er een espresso, een laptop moet worden opgeruimd en er ligt een boek klaar om lekker te gaan lezen. Of je nu ligt of zit, een tafeltje als assistent is zo’n geval een onmisbaar hulpmiddel. Het bijzettafeltje Rolf Benz 927 is precies die mobiele assistent.

Rolf Benz uit het Zwarte Woud heeft al eerder laten zien dat het een zevende zintuig heeft voor de mobiele salontafelcultuur. Het ronde tafeltje met greep in het midden (Rolf Benz 973) beleeft een wereldwijd succes en is ongetwijfeld bekend bij elke designfan.

Met Rolf Benz 927 komt nu een ontwerp op de markt volgens hetzelfde concept dat nieuwe mogelijkheden biedt. Het onderstel bestaat uit slanke poten van massief hout, het tafelblad is van plaatstaal met een opvallend perforatiepatroon. Rolf Benz 927 kan worden besteld in twee hoogtes en kan ook heel fraai in groepen worden opgesteld. Voor creatieve  composities is er keuze uit vijf kleuren, waaronder okerbeige metallic en beigerood.

Producteigenschappen Rolf Benz 927

www.rolf-benz.com

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht