Rolf Benz

Iconic Award 2016 Rolf Benz

Van deze bank dromen designliefhebbers: bijzonder licht vormgegeven en met een innovatieve relaxfunctie, wordt Rolf Benz TIRA nu al vereerd door haar bezitters. Ook de designexperts waarderen het veelzijdig modulaire bankprogramma van Joachim Nees. Nadat TIRA onlangs eerst de “German Design Award” ontving, wordt de bank nu onderscheiden met “Iconic Award 2016: Interior Innovation Best of Best”.

De “Iconic Award Innovation” is een doorontwikkeling van de voormalige “interior innovation Award” en documenteert de innovatieve resultaten in alle productsegmenten van Interior Design. Het behoort tot de nieuwe “Iconic Awards” van de Raad van Vormgeving en wordt voor het eerst tijdens de IMM Cologne 2016 op 17 januari in de Kunstvereniging van Keulen uitgereikt.

Ook de stoel Rolf Benz 394 van labsdesign en Rolf Benz 580 van formstelle worden met de “Iconic Award 2016: Interior Innovation” bekroond. De stoel Rolf Benz 394, voorgesteld op Huisshow in de herfst 2015, ontwikkelde zich in korte tijd tot een echt winnaar. De karakteristieke stoel Rolf Benz 580 met zijn stilistisch vakmanschap, ontving de onderscheiding “Selection”.

Voor meer informatie en verkoopadressen: www.rolf-benz.com 

Meer beeldmateriaal op: http://press-nl.rolf-benz.com/nl/index.html  

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht