Rolf Benz

Coole drankhouders van Corkcicle

Cool design, hippe trendkleuren en nooit meer koude koffie of warme wijn: maak kennis met de gloednieuwe drankhouders van Corkcicle. Dankzij de spectaculaire isolerende eigenschappen van Corkcicle – zoals een extra derde wand – blijft je drinken tot maar liefst 12 uur warm of zelfs 25 uur gekoeld. Cheers!

Afgelopen zomer geïntroduceerd in Amerika, vanaf nu verkrijgbaar in Nederland: de Canteen en de Tumbler van Corkcicle. Met zijn hippe, driedubbel (!) geïsoleerde drankhouders van roestvrij staal heeft dit jonge bedrijf uit de Verenigde Staten een revolutie teweeggebracht in de auto, het openbaar vervoer, sporten, tijdens picknicks en op het strand. Want met Corkcicle zit je nooit meer om een warm of koud drankje verlegen. In thermosfles Canteen blijft je drankje namelijk minstens 12 uur warm en maar liefst 25 uur koud. Een ongeëvenaarde prestatie.

De introductie van Corkcicle bleef in de VS niet onopgemerkt. Canteen en Tumbler wonnen beide een prestigieuze Red Dot Design Award 2016. En Oprah was zelfs zo gecharmeerd van het innovatieve product, dat de tv-diva Corkcicle meteen op haar befaamde Favorite Things-lijst zette als dé must-have van 2015. Amerika is om, nu is Nederland aan de beurt!

Canteen
Een stijlvol vormgegeven thermosfles met antislipbodem en een gemakkelijke grip voor stevige houvast: dat is de Canteen van Corkcicle. Door de brede hals van de fles kun je makkelijk ijsklontjes aan een koud drankje toevoegen. Canteen is verkrijgbaar in zes basiskleuren en in drie formaten: small (354 ml), medium (473 ml), large (739 ml) en extra large (1771 ml).
Verkoopprijs: small € 22,95, medium € 29,95, large € 33,95, extra large € 59,95.

Tumbler
De hippe Tumbler van Corkcicle houdt hetekoffie of thee gegarandeerd 3 uur lang warm. Koelen kan het mooie ontwerp ook: meer dan 9 uur – zelfs in de zon. Dat is twee keer langer dan een kunststof exemplaar! De kleine variant van de rvs isolatiebeker past in vrijwel elke bekerhouder zodat je ook in de auto kunt genieten van homemade koffie of thee. Tumbler is verkrijgbaar in twee formaten (473 of 709 ml) en in zes basiskleuren (turquoise, roze, wit, koper, mat grijs en stainless steel). Verkoopprijs: small € 26,95, large € 32,50.

Enjoy your Corkcicle
Corkcicle maakt gebruik van de allernieuwste isolatietechnieken: de houders hebben een dubbele wand van oersterk roestvrij staal en daarnaast een extra derde isolatielaag. Bovendien zijn de producten vrij van lood en BPA. Giet je drankje op de gewenste temperatuur in de Canteen of Tumbler. Warme dranken gaan er dus warm in en koude dranken koud. De wijde opening van de houders maakt overschenken extra makkelijk. Sluit ze goed met de draaidop en dan zijn ze klaar om mee te nemen. Canteen en Tumbler zijn geschikt voor koffie, thee, chocolademelk en soep, en voor koude drankjes zoals water, icetea, sportdrankjes, witte wijn en cocktails.

Meer informatie: www.corkcicle.nl.

Corkcicle is vanaf 31 mei te koop bij www.fonq.nl

It may look like a regular water bottle, but when I was told this triple-insulated stainless steel vessel – which keeps drinks cold for up to 25 hours and hot for up to 12 – is the perfect size to tote a carafe’s worth of rosé, I was sold!’ – Oprah.

Noot redactie: voor ander beeldmateriaal neem contact op met Home Comfort Press (0413) 33 12 40 – info@homecomfortpress.nl, Corkcicle stelt graag producten ter beschikking voor fotoshoots.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht