Rolf Benz

Authentieke elegantie

De nieuwe bank Rolf Benz AURA past perfect in een compacte, stedelijke setting. Bij Rolf Benz heeft men de ontwikkeling van nieuwe flexibele levensstijlen al lang in het vizier ­en creëert daarom elegante en functionele modellen. Rolf Benz AURA, ontworpen door Beck Design, is een lichtvoetige functioneel-bankprogramma met een eerbetoon aan de elegantie.

Met Rolf Benz AURA pakt Rolf Benz het verlangen naar authentieke materialen op. Luxueuze kussens rusten in de compositie op een fijne plaat die uitgevoerd is in de oppervlakken noten (gefineerd) of echt leisteen (gefineerd).

De afmetingen van de bank en de geïntegreerde functies maken een optimale flexibiliteit mogelijk. Rolf Benz AURA heeft lage rugkussens die omhoog kunnen worden geklapt tot een hoge rugleuning. Worden de zittingen naar voren gedraaid en uitgeklapt, ontstaat er een platform voor het plaatsen van glazen, boeken, borden of dienbladen. Koppelbare tafels zorgen op wens voor extra aflegvlakken en optische transparantie. De lichtheid van Rolf Benz AURA wordt onderstreept door een sierlijk-elegante poot.

Ook met een nieuwe, hoogwaardige wollen bekledingsstof blijft Rolf Benz de nieuwste ontwikkelingen volgen. Deze bekledingsstof beschikt over uitstekende gebruikseigenschappen en schittert door een modern, poederig kleurenpalet.

Verkrijgbaar vanaf € 5.911,- in leer vanaf € 7.077,-.

Informatie bij: www.rolf-benz.com

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht