RIG-TIG

YOUR TREE biologisch afbreekbare bloempot met zaad

Een klein geschenk dat steeds groter wordt

YOUR TREE biologisch afbreekbare bloempot met zaad
EEN ONTWERP VAN RIG-TIG

Bomen hebben de unieke eigenschap dat ze een positieve bijdrage leveren aan het klimaat door CO2 uit de lucht te absorberen terwijl ze groeien. YOUR TREE is bijvoorbeeld leuk en leerzaam als familieproject om zo een positieve bijdrage te leveren aan de CO2-balans en er na verloop van tijd een leuke tuinplant aan over te houden.

YOUR TREE bloempotten zijn verkrijgbaar in vier pastelkleuren met daarin FSC-gecertificeerde boomzaden, van ofwel denneboom of berkenboom. Combineer de potten en maak creatieve patronen terwijl YOUR TREE groeit op de vensterbank. In het eerste jaar staat de boom binnenshuis in de pot en groeit week na week een beetje meer. Na ongeveer een jaar kunnen de kleine bomen in hun 100% biologisch afbreekbare pot in de tuin worden geplant. De boom zal blijven groeien, maar de bloempot vergaat. YOUR TREE is een wonderlijk klein cadeautje met veel aandacht voor het milieu. YOUR TREE is een geweldig cadeau voor jezelf, maar kan ook worden gebruikt als een leuk familieproject om zo een complex probleem beter inzichtelijk te maken voor de jongste kinderen in het gezin.

YOUR TREE is ook een perfect cadeau bij een geboorte, voor een verjaardag of om als bedankje mee te nemen als je op visite gaat.

PRODUCT INFORMATIE
Materiaal: bamboevezels, maïszetmeel, dennenhars
Afmetingen: 8,3 cm x 9,5 cm x 7 cm
Kleuren: geel, groen, roze, blauw
Zaden: Berkenboom (geel, roze). Verwachtte hoogte van de boom: 20-30 meter / Na 7 maanden: 15 cm
Zaden: Denneboom (groen, blauw). Verwachtte hoogte van de boom: 20-30 meter/  Na 7 maanden: 11-15 cm
Prijs per pot met zaden: EUR 9,95

RIG-TIG
RIG-TIG is Deens voor ‘precies goed’. Onze waarden zijn erop gericht het ontwerp precies goed te krijgen, vorm en functie in perfecte balans te combineren en keukenliefhebbers slim keukengerei te kunnen bieden dat optimaal functioneert in een drukke keuken. Het betekent ook innovatieve producten leveren tegen de juiste prijzen, en daarbij rekening houden met ons milieu, via een circulaire manier van denken. Ontwikkeld in samenwerking met Deense en internationale ontwerpers, de RIG-TIG-collectie staat gelijk aan mooi, functioneel en bekroonde producten voor koken, bakken, serveren en bewaren evenals voor het leven onderweg.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht