RIG-TIG

Sportieve waterfles in strak jasje

Design Elisabeth Krenkler

Met CATCH-IT van RIG-TIG heb je altijd een mooie waterfles bij de hand. Of je nu naar de sportschool, je werk of naar school gaat.

De fles is gemaakt van Tritan, een zeer duurzaam kunststofmateriaal dat net zo helder is als glas en is aangekleed met een gebreide jas die voor een goede grip zorgt en voor extra bescherming van de fles. Als de hoes vies wordt, kan hij worden gewassen samen met de fles in de vaatwasser, eraf halen is niet nodig. Met het handige handvat kan de fles worden bevestigd aan je tas of je kunt hem over je pols schuiven voor extra goede grip.

Met een capaciteit van 0,6 liter, is de fles nooit te klein of te groot voor dagelijks gebruik. Gemakkelijk om mee te nemen, en zo voorkom je ook om impulsief een flesje water te kopen. Je vult de fles gewoon steeds weer opnieuw.

CATCH-IT is verkrijgbaar in zwart en blauw en ligt vanaf september in de winkels.

PRODUCT INFO
Materiaal: Tritan, PP, Nylon-coated rubber koord. BPA-vrij
Afmetingen: ø 7,5 cm x 24,5 cm
Volume: 0,6 L
Kleuren: blauw en zwart
Prijs: € 21,95

DESIGNER
Dankzij haar graad in product design in haar moederland Duitsland, heeft Elisabeth Krenkler over de hele wereld gewerkt: Shanghai, China, Milaan, Italië en New York. Met een goed gevoel voor proporties, is zij ook een expert in het oplossen van zeer technische uitdagingen. Ze houdt ervan haar vaardigheden te gebruiken om producten te ontwerpen die iedereen kan betalen. In het bijzonder, producten met een bepaalde eenvoud en soul die mensen aanmoedigen om zich aan het product te hechten zodat het voor een lange tijd wordt gewaardeerd en gebruikt.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht