RIG-TIG

Vlijmscherp design voor keukenmessen

BLOCK-IT messenblok ontworpen door JEHS+LAUB

Het nieuwe messenblok van RIG-TIG is een mooie, praktische en makkelijke oplossing om het belangrijkste gereedschap in de keuken op te bergen: de messen.

Met BLOCK-IT zijn je messen altijd veilig binnen handbereik opgeborgen. De buitenkant van het messenblok is gemaakt van melamine in zwart of wit, dat gemakkelijk kan worden schoongemaakt. Het is zwaar genoeg om stevig te staan op het werkblad als je tijdens het koken een mes wil pakken. De bovenkant van het messenblok is gemaakt van duurzaam bamboe met zeven openingen voor verschillende formaten messen, maakt het gemakkelijk om de juiste plek te vinden voor ieder mes. Omdat de messen vrij hangen, garandeert BLOCK-IT dat ze niet dof en bot worden tijdens opbergen.

BLOCK-IT past perfect bij de BOX-IT broodtrommel die eveneens is ontworpen door JEHS+LAUB, in hetzelfde materiaal en kleuren, zodat de keuken er altijd netjes uitziet. Als je een set hoge kwaliteitsmessen wilt aanschaffen tegen een scherpe prijs, zijn de SHARP keukenmessen in Japans staal een perfecte keuze.

PRODUCT INFO
Materiaal: Melamine, bamboe
Afmetingen: 21,5 x 9,5 x 25,5 cm
Kleuren: Zwart en wit
Prijs: € 53,95

DESIGNER
De Duitse ontwerpers Markus Jehs (1965) en Jürgen Laub (1964) ontmoeten elkaar tijdens hun studie Industrieel Design aan de design universiteit in Gmünd, Duitsland. Na hun afstuderen in 1992 starten zij JEHS+LAUBen begint hun samenwerking met internationale designmerken van meubels, verlichting, en lifestyle producten. JEHS+LAUBhebben vele internationale design awards gewonnen en hun producten zijn tentoongesteld in vele tentoonstellingen en ze geven lezingen over de hele wereld over design. Naast de BOX-IT broodtrommel en botervloot voor RIG-TIG ontwierp JEHS+LAUBook de wandklok TIME voor Stelton.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht