RIG-TIG

Perfecte karaf voor in de koelkast

Design: Francis Cayouette

COOL-IT is een mooie en functionele karaf, ontworpen door de Canadese Francis Cayouette. Met de COOL-IT karaf, heb je altijd iets kouds en lekkers klaar staan om te schenken, of het nu water is of vers geperst sap. Pimp het water met ijsklontjes , komkommerschijfjes, gember, limoen of munt of ontdek je eigen favoriete smaak. Zo staat er altijd een uitnodigende en smaakvolle verfrissing klaar voor je gasten in een mooie, heldere glazen karaf.

COOL-IT is de perfecte combinatie van design en functionaliteit en past bovendien perfect in het schap van de koelkastdeur. De karaf heeft een slimme open-en-sluit detaillering – draai de bal naar beneden om te schenken en vervolgens weer omhoog om de karaf af te sluiten, zo kan er geen insect of vuil in de fles komen.

Deze herfst is COOL-IT verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren, dusty green en zwart. De dop van de COOL-IT karaf zal dan verkrijgbaar zijn in vijf mooie kleuren: donkerblauw, donkergrijs, terracotta, dusty green en zwart.

Handig: de fles is geschikt voor de vaatwasmachine (niet de rubberen bal, enkel de glazen fles).

PRODUCT INFO
Materiaal: glas en rubber
Afmetingen: ø 9,6 x 31 cm / volume 1,5 L
Kleuren: dusty green, zwart (donkergrijs, donkerblauw, terracotta)
Prijs: € 27,95

DESIGNER
Francis Cayouette (1969) studeerde industrieel design aan de universiteit van Montreal en richtte de studio Unit 10 Design op in 1999 in Kopenhagen. Unit 10 Design werkt met verschillende Scandinavische en internationale merken in product design, interieur design en meubels. Francis Cayouette ontwierp onder andere de COOL-IT water karaf voor RIG-TIG en de award winnende Theo tableware collectie voor Stelton.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht