RIG-TIG

Groentrend in de keuken

BOX-IT broodtrommel en botervloot ontworpen door JEHS+LAUB

De succesvolle en originele broodtrommel en botervloot van RIG-TIG wordt nu geïntroduceerd in de mooie nieuwe kleur: dusty green.

De twee producten, met de naam BOX-IT, zijn ontworpen door het Duitse ontwerp duo JEHS+LAUB,welke al meerdere producten hebben ontwikkeld voor zowel RIG-TIG als Stelton.

De slimme en gestylde broodtrommel past in de meeste keukens en houdt (zelf gebakken) brood en koek voor lange tijd vers.  De broodtrommel is gemaakt van melamine en de stevige, duurzame bamboe deksel kan ook worden gebruikt als snijplank. Dus, met de BOX-IT broodtrommel heb je twee producten in één.

Met de BOX-IT botervloot pimp je je ontbijttafel en biedt je een mooie schone plek aan boter. Als het ontbijt voorbij is, gaat de botervloot terug in de koelkast en staat klaar voor een volgend gebruik.

Nu kun je kiezen uit vijf kleuren, white, black, grey, dark blue en dusty green. Als er een sapje wordt geserveerd is de mooie COOL-IT glazen karaf (1,5 liter) met de slimme dop, ontworpen door Francis Cayouette, nu ook verkrijgbaar in dezelfde groene tint.

PRODUCT INFO
Materiaal broodtrommel: Melamine, bamboe
Afmetingen broodtrommel: 34 x 23 x 13 cm
Materiaal botervloot: Melamine, kunststof bamboe
Afmetingen botervloot: 15,5 x 11,5 x 6 cm
Kleuren: Dusty green (ook in white, black, grey, dark blue)
Prijs: Broodtrommel € 69,95 en botervloot € 31,95

DESIGNER
De Duitse ontwerpers Markus Jehs (1965) en Jürgen Laub (1964) ontmoeten elkaar tijdens hun studie Industrieel Design aan de design universiteit in Gmünd, Duitsland. Na hun afstuderen in 1992 starten zij JEHS+LAUBen begint hun samenwerking met internationale designmerken van meubels, verlichting, en lifestyle producten. JEHS+LAUBhebben vele internationale design awards gewonnen en hun producten zijn tentoongesteld in vele tentoonstellingen en ze geven lezingen over de hele wereld over design. Naast de BOX-IT broodtrommel en botervloot voor RIG-TIG ontwierp JEHS+LAUBook de wandklok TIME voor Stelton.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht