RIG-TIG

DRINK-IT drinkfles

‘Re-use and reduce’ is het motto

DRINK-IT drinkfles
EEN ONTWERP VAN FRANCIS CAYOUETTE

Het is niet altijd eenvoudig eraan te denken om gedurende de dag voldoende water te drinken. Daarom is het altijd een goed idee om een fles water in je tas of op tafel te hebben tijdens het werk, op school of in de sportschool. De waterfles heeft een inhoud van maar liefst 0,75 l. Gevuld met water of andere koude dranken, zoals zelfgemaakte limonade of sap, is de fles bijvoorbeeld perfect te gebruiken tijdens uitstapjes met het gezin.

Met de herbruikbare DRINK-IT fles wordt de spontane aankoop van gebotteld water voorkomen en lever je dus een positieve bijdrage aan het milieu. De nieuwe kleuren voor het SS20 seizoen zijn vergrijsd groen, geel en zwart, die vanaf maart in de winkel verkrijgbaar zullen zijn.

PRODUCTINFORMATIE
Materiaal: Kunststof/tritan®
Afmetingen: Ø 7,8 x 24,5 cm
Inhoud 0,75 l.
Kleuren: vergrijsd groen, geel, zwart (SS2020) + roze, grijs, lichtblauw
EUR 14,95

DESIGN
Francis Cayouette (in 1969 geboren in Canada) heeft industriële vormgeving gestudeerd aan de Universiteit van Montreal en heeft in 1999 studio Unit 10 Design opgericht in Kopenhagen. Francis Cayouette werkt voor zijn productontwerpen op het gebied van binnenhuisarchitectuur en meubilair samen met verschillende Scandinavische en internationale designmerken. Zo heeft Francis Cayouette voor RIG-TIG onder andere de COOL-IT waterkaraf ontworpen en voor Stelton de Hoop vazen en het Pingo servies.

RIG-TIG
RIG-TIG is Deens voor ‘precies goed’. Onze waarden zijn erop gericht het ontwerp precies goed te krijgen, vorm en functie in perfecte balans te combineren en keukenliefhebbers slim keukengerei te kunnen bieden dat optimaal functioneert in een drukke keuken. Het betekent ook innovatieve producten leveren tegen de juiste prijzen, en daarbij rekening houden met ons milieu, via een circulaire manier van denken. Ontwikkeld in samenwerking met Deense en internationale ontwerpers, de RIG-TIG-collectie staat gelijk aan mooi, functioneel en bekroonde producten voor koken, bakken, serveren en bewaren evenals voor het leven onderweg.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht