RIG-TIG

BRING-IT thermobeker

Modern en milieuvriendelijk

BRING-IT thermobeker
EEN ONTWERP VAN RIG-TIG

Geen wegwerpbekers en dure afhaalkoffie meer: BRING-IT is een mooie en praktische thermobeker die koffie, thee of warme chocolademelk heerlijk warm houdt als je onderweg bent. Gebruik deze beker bijvoorbeeld op weg naar school of werk.

BRING-IT is gemaakt van dubbelwandige kunststof, wat zorgt voor een goede thermische werking. Het deksel heeft een handige klikknop die met één hand te bedienen is. Klik het deksel naar beneden en je kunt er, net als bij een gewone beker, vanaf elke kant uit drinken. Nog een keer klikken sluit het deksel weer. Deze functie zorgt ervoor dat je van koffie kunt blijven genieten, ook als je met de andere hand bijvoorbeeld een kinderwagen duwt of een tas vasthoudt. Hij kan gewoon in de vaatwasser en is daarom makkelijk schoon te maken.

De BRING-IT is vanaf maart niet alleen in de kleuren roze, blauw en mintgroen online en in de winkel verkrijgbaar, maar ook in de nieuwe, frisse kleur lentegeel.

PRODUCTINFORMATIE
Materiaal: kunststof, siliconen
Afmetingen: Ø 8,5 x 16,5 cm / Inhoud: 0,34 l.
Kleuren: geel (SS2020) + roze, blauw, mintgroen
EUR 17,95

RIG-TIG
RIG-TIG is Deens voor ‘precies goed’. Onze waarden zijn erop gericht het ontwerp precies goed te krijgen, vorm en functie in perfecte balans te combineren en keukenliefhebbers slim keukengerei te kunnen bieden dat optimaal functioneert in een drukke keuken. Het betekent ook innovatieve producten leveren tegen de juiste prijzen, en daarbij rekening houden met ons milieu, via een circulaire manier van denken. Ontwikkeld in samenwerking met Deense en internationale ontwerpers, de RIG-TIG-collectie staat gelijk aan mooi, functioneel en bekroonde producten voor koken, bakken, serveren en bewaren evenals voor het leven onderweg.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht