Moduleo

Waterproof badkamervloeren van PVC

Badkamers anno nu vragen om vloeren die enerzijds praktisch zijn maar ze moeten vooral comfortabel aanvoelen en esthetisch perfect passen bij wastafels, wandbekleding, bad, douche en accessoires.

Een hoogwaardige PVC-vloer van Moduleo in hout of natuursteenlook biedt hier oplossing. De  slijtvaste toplaag, van 0,55 mm dik en de speciale coating Protectonite®, beschermt de vloer tegen vocht en vlekken en maakt hem ideaal voor in de badkamer.

Moduleo® vloeren uit de Impress en Transform collectie kenmerken zich door een prachtig uitstraling van hout en steen met alle voordelen van PVC. Als antwoord op de grote vraag naar luxevinyl bij projectgebruik lanceerde men onlangs de nieuwe tegeldessins in de Transform collectie. Van een vlakke betonlook of natuurlijke kalksteen tot een abstract ‘metallic’ of zelfs uniek glitter effect: met de nieuwe Transform dessins creëert Moduleo® opnieuw een opmerkelijke sfeer en beleving.

Desert stone: een vlakke betonlook (industrial look) in 5 grijstinten. Zowel de tegel als het totaaloppervlak is rustig, tijdloos en neutraal (enkel verkrijgbaar in XL formaat)

Brushed metal: metallics zijn hot. Dit abstracte moderne dessin met de look van geborsteld metaal, is beschikbaar in koel grijs of warmer messing/goud, of in een originele combinatie van beide.

Azuriet: een uniek effect creëert Moduleo® met glitters in het dessin. Na het succes van Azuriet in de residentiële markt werden nog 3 extra nieuwe grijstinten ontwikkeld.

Jura stone: dit best-selling tegeldessin gebaseerd op een natuurlijke kalksteen wordt aangevuld met 4 nieuwe kleuren, van cool grey tot warm taupe.

Ideaal bij renovatie. De vloer is dun en soepel en kan daarom gebruikt worden op bestaande vloeren, mits deze egaal en drukvast is. Eventueel zelfs in combinatie met vloerverwarming toepasbaar.

Informatie bij: www.moduleo.com

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht