Moduleo

De vinyl tegel “rocks”

De Moduleo®  designvloeren zijn bijna niet te onderscheiden van echte  stenen vloeren. Ze zijn zo ontworpen dat ze de unieke patronen en texturen weergeven die zo kenmerkend zijn voor een natuurlijke stenen vloeren. Moduleo heeft meerdere vloeren met mooie steeneffecten in haar programma.

Vloeren uit de Moduleo® Transform collectie zijn voorzien van een dikkere slijtlaag. De Protectonite PU-beschermlaag zorgt ervoor dat ze een uitstekende vlekbestendigheid bieden. Uitgevoerd in Steelrock ontstaat een stoere basis voor het interieur. Geïnspireerd op gebruikte staalplaten, creëert dit design een moderne en industriële look & feel met het warme gevoel dat zo eigen is aan vinyl. Verkoopprijs Steelrock tegels vanaf € 29,95 m2.

Vloeren uit de Select collectie hebben ook deze vlekbestendige Protectonite-laag. En doordat ze ook vochtwerend zijn vormen ze een goede keuze voor toepassing in de badkamer. De mooie grijze betonlook van Jetstone vormt een mooie neutrale basis voor vele interieurs. Verkoopprijs Jetstone vanaf € 36,95 m2.

De vinylvloeren bieden een hele reeks voordelen en scoren op veel vlakken beter dan hun natuurlijke tegenhangers. Zo zijn ze waterafstotend, krasbestendig onderhoudsvriendelijk, geluids- en warmte-isolerend. Bovendien zijn de vloeren tot 50% uit gerecyclede materialen vervaardigd.

Meer informatie:
IVC Group
Cindy Van Moorleghem
Brand Manager Moduleo
+32 476 98 93 15
cindy.vanmoorleghem@moduleo.com

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht