Moduleo

Moderne interpretatie van de visgraat vloer

Met de Moods van Moduleo is een persoonlijke vloer gegarandeerd. Met deze collectie kan iedereen tot in detail kiezen hoe zijn of haar vloer eruit moet komen te zien.

Moduleo maakt dit mogelijkdoor de luxe vinylvloeren uit de collecties Transform en Impress uit te breiden met 8 innovatieve formaten. De nieuwe geometrische vormen zijn onderling compatibel, ook met de standaard Moduleo formaten. Daarnaast biedt Moduleo een enorm aanbod in kleuren en afwerkingen. Zo ontstaan eindeloze legpatronen die in ieder interieur voor een mooie vloeroplossing zorgen.

Een voorbeeld is het Herringbone slim patroon. Dit geeft het archetypische visgraat patroon een moderne elegantie, het verlengde effect van de slim plank zorgt voor een stijlvolle look die ideaal is voor grote ruimten en oppervlakken.

Deze vloer is eveneens in drie speciale decoratieve opties leverbaar die tweekleurige tinten combineren voor een intrigerend spel tussen contrasterend kleur en textuur die het interieur een verfijnde grafische touch verlenen.

Ga zelf aan de slag met Moduleo MOODSwww.moduleomoods.com.

Noot redactie: beeldmateriaal of samples kunt u aanvragen bij het persbureau HCP bv, T. 0413-331240, info@homecomfortpress.nl. Moduleo werkt graag mee aan fotoshoots.


De eigenschappen van Moduleo
Moduleo dé specialist voor hoogwaardige, modulaire luxe vinylvloeren, ook LVT genoemd (Luxury Vinyl Tiles) in planken of tegels. Deze zien er met hun levensechte textuur erg realistisch uit en ze zijn in allerhande patronen te verleggen, door te klikken of te verlijmen, zonder breekwerk dus.

De vloer is aangenaam en voelt warm aan, is geluiddempend, uitstekend bestand tegen krassen of vlekken en ook bijzonder geschikt voor badkamer of keuken, want waterbestendig. Ook de combinatie met vloerverwarming is geen probleem.

Moduleo wordt in een moderne groene fabriek gemaakt in Avelgem (België), die door windturbines wordt aangedreven. De vloeren bevatten tot 50 % gerecyclede materialen en zijn op hun beurt ook recyclebaar. Bij de ontwikkeling van elke nieuwe collectie staan zorg voor kwaliteit en milieu steeds centraal.

Over IVC Group
IVC Group, opgericht in 1997, is de grootste producent van vinylvloeren wereldwijd. Met 1.500 medewerkers in 6 productie-units in België, Luxemburg en de Verenigde Staten, ontwikkelt en produceert IVC Group jaarlijks ruim 100 miljoen m2 vinylvloeren. De productportfolio bestaat uit 4 merken: Leoline® (residentiële vinylvloeren op rol), Flexitec® (residentiële vinylvloeren op rol Noord-Amerika), Itec® (projectvinylvloeren op rol) en Moduleo® (hoogwaardige modulaire vinylvloeren voor project- en residentieel gebruik). Sinds 2015 maakt IVC Group deel uit van het Amerikaanse beursgenoteerde Mohawk Industries Inc., de wereldwijde marktleider in vloerbekleding.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht