Maison Berger Paris

Zomerse luchtzuiveraars

Met de nieuwe Summer collectie van Maison Berger Paris wordt je huis ondergedomeld in een zomerse vibe. Deze Summer collectie is geinspireerd op tropische stranden bestaat uit een Lampe Berger, een parfumverspreider met sticks en een geurkaars.

Met de Lampe Berger luchtzuiveraar krijgt je huis niet alleen hele schone lucht maar wordt de ruimte tegelijk voorzien van een heerlijke zomerse parfum. De Lampe Berger geeft met zijn oranje uitvoering een instant vakantiegevoel. De in elkaar overlopende kleuren geel en oranje passen ook perfect in deze gradiant interieurtrend. Deze trend is gesignaleerd tijdens de Milaan Design week en zal zich verder ontwikkelen in 2019 en 2020.  De Lampe Berger is uitgevoerd in gelakt glas met een frosted effect. In dezelfde zomerse stijl zijn ook een parfumverspreider met sticks, en een geurkaars met maar liefst 45 branduren verkrijgbaar.

Bijzonder is ook het bijpassende zomerse parfum dat iedereen uitnodigt op reis te gaan. Coco Monoï geeft ons een ontspannen exotisch gevoel. Tonen van Mandarin, orange blossom, vanille, coconut en cedar wood maken dit parfum erg zomers zonder overdreven zoet te zijn. Coco Monoï is verkrijgbaar in de Lampe Berger, de parfumverspreider met sticks en de geurkaars. Dompel je interieur met deze collectie onder in een atmosfeer vol zonnige parfum en warme en energieke kleuren die doen denken aan zonnige vakanties.

Speciaal voor deze zomer is de car diffuser ook uitgevoerd in rose goud met de parfum Coco Monoï. Zo kun je ook in de auto dit zomerse gevoel vasthouden.

Tip voor de zomer!
Maison Berger Paris heeft de oplossing voor wagenziekte. De nieuwe parfum ‘Aroma Travel’ die in de car diffuser kan worden geplaatst, maakt van wagenziekte een probleem dat tot het verleden behoort. De parfum werkt 4 tot 6 weken en de essentiële oliën die in deze Aroma Travel zitten zijn bergamot, mint, eucalyptus, tea, rose, ginger en amber, deze zorgen ervoor dat je niet ziek of misselijk wordt in de auto.

Verkoopprijzen
Giftset met een Lampe Berger en 180 ml Coco Monoï huisparfum:  € 39,95
Parfumverspreider met sticks Coco Monoï: € 25
Geurkaars Coco Monoï: € 25
Car diffuser Coco Monoï: € 14,95
Refil Aroma Travel, per 2 verpakt: € 5,95

Informatie bij: www.lampeberger.nl

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht