Maison Berger Paris

Vintage Collection

Lampe Berger zuivert, geurt en decoreert interieurs sinds 1898. De geschiedenis van ruim een eeuw aan originele ontwerpen vormt nu een rijke collectie met veel collectors items. Omdat de trends van morgen zijn geïnspireerd op het verleden, en omdat de Lampe Berger geschiedenis rijk is aan mooie items, introduceert Lampe Berger dit najaar de Vintage Collection. Twee nieuwe iconen welke geïnspireerd zijn op het allereerste model uit 1905. L’Orginelle en Tradition uit de Vintage Collection zijn vervaardigd uit transparant glas en hebben een tijdloos design waarbij het glas is geslepen in typische klassieke diamant decor. Dit versterkt het retro karakter. Een luxe metalen, opengewerkte dop met bronzen finish completeert het geheel en sluit de lamp sierlijk af.

Verkoopprijs: € 65,00.

Nieuwe geuren
Dit najaar worden eveneens een aantal nieuwe, bijzondere geuren voorgesteld. Passion Fleurie staat voor een zoet, fluweelzacht en bloemig parfum. Voor liefhebbers van een krachtige geur is Etoile d’Orient ideaal. Deze weelderige geur heeft het luxe karakter van een oosters parfum. Als limited edition brengt Lampe Berger dit jaar de Savoureuse Tatin, een aangename zoete fruitige geur van warme appeltaart. Cuir Elegant, is een mannelijk en bijzonder parfum met muskus en leer. De pittige en verkwikkende geur van Pins Enneigés, is een frisse combinatie van dennennaalden en hout. De geuren zijn verkrijgbaar in een 500 ml verpakking en ook een aantal in een 1 liter verpakking.

Verkoopadviesprijs 500 ml € 14,95 en 1 liter € 25,90.

Voor meer informatie en verkooppunten: www.lampeberger.nl

Noot voor de pers: Lampe Berger geeft graag haar producten in bruikleen voor fotoshoots. Voor aanvragen en overige persinformatie kunt u contact opnemen met Home Comfort Press bv – 0413-331240 – info@homecomfortpress.nl.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht