Maison Berger Paris

Vieze luchtjes neutraliseren

Lampe Berger introduceert haar nieuwe anti-odeur collectie. Dankzij een gecombineerde werking van gepatenteerde moleculen en geselecteerde geuren worden storende vieze luchtjes geblokkeerd.

De mooie huisparfums uit deze collectie zien er niet alleen prachtig uit maar geven een heerlijke geur af en helpen vieze luchtjes in huis te neutraliseren.

De parfumflessen zijn modern en dynamisch vormgegeven. Het transparant gekleurde glas is afhankelijk van de functie rood, blauw, grijs of champagne. Per fles zitten acht zwarte polymeer stokjes verpakt. In een kleine ruimte volstaat het om drie of vier stokjes te gebruiken.

Het rode model is voor de keuken, een frisse, bloemachtige geur met basilicum mandarijn, kardemom, fresia, lavendel, roos, amber, iris en hout.

Het blauwe model is voor de badkamer: de combinatie van lavendel, eucalyptus, oranjebloesem, patchoeli, kaneel en eik is heerlijk fris voor deze ruimte.

Het grijze model is tegen tabaksgeuren en is samengesteld uit cedar , dennen en amber.

Het champagne model neutraliseert de nare geuren van huisdieren. Hiervoor zorgen de geuren bergamot, appel, lelietjes van dalen, fresia, violet, sandelhout, cedar en musk,

Verkoopprijs: € 20,-
Er is een navulling verkrijgbaar van 200ml voor 12,-

Informatie bij: www.lampeberger.nl

 

 

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht