Maison Berger Paris

Tendance collectie van Lampe Berger

Dit najaar introduceert Lampe Berger drie nieuwe modellen. Het mannelijke en robuuste model Diamant, een prestigieus en klassiek model Pampille en een subtiel model Curve. Natuurlijk ook nieuwe geuren bij de Parfums de Maison.

Diamants are a girl best friend
Voor zijn nieuwste modellen liet Lampe Berger zich inspireren door de Art Deco Style. Diamant is verkrijgbaar in grey, amber en transparant en onafhankelijk van de uitvoering schittert het model als een echte diamant. Het glas is zo gevormd en geslepen waardoor deze luchtzuiveraar op iconische en trendy wijze zijn werk kan doen. De vierkante zilverkleurige dop zorgt voor de perfecte afsluiting van dit robuuste model. Verkoopprijs: € 59,50.

Curves
Dit model heeft een softe en subtiele vorm en de zachte grijs en blauwe tint in combinatie met de zilveren dop zorgen dat dit exemplaar perfect past in een moderne maar ook landelijke omgeving. Verkoopprijs € 42,50.

Pampille
Een originele Lampe Berger uit de Vintage collectie die is geïnspireerd op barokelementen. Het speciale crystal cut patroon heeft een extra dieptewerking door middels van de sterke uitsneden. Verder heeft het model een metallic effect dat wordt gerealiseerd door een speciaal productieproces. Er is een blauw/groen en een grijze uitvoering. Verkoopprijs: € 65,–.

Parfum de Maison
Nieuwe geuren Sublime Tonka met een houtachtig en kruidig karakter of juist een fris en fruitige geur in de vorm van Baies Savages.

Informatie bij: www.lampeberger.nl

Over lampe berger:
Lampe Berger zuivert, geurt en decoreert interieurs sinds 1898. De geschiedenis van ruim een eeuw aan originele ontwerpen vormt nu een rijke collectie met veel collectors items.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht