Maison Berger Paris

Poesy collectie gespot op de Huishoudbeurs

Het gerenommeerde Franse merk van huisparfums Maison Berger Paris, zal dit jaar voor het eerst te zien zijn op de Huishoudbeurs. Met een speciaal Huishoudbeurs Lampe Berger model en huisparfum kunnen alle bezoekers die nog niet bekend zijn met het merk Maison Berger Paris en haar unieke fenomeen de Lampe Berger, kennis maken met deze items en zullen de hallen van de beurs worden verrijkt met een heerlijk parfum.

Lampe Berger Poesy, ofwel Poèzie, heeft een vrouwelijk silhouet en is uitgevoerd in een mooie roze tint glas. Het zuivert, parfumeert en decoreert je huis. Dit giftset is verpakt samen met het heerlijke huisparfum Bouquet Liberty. Dit huisparfum biedt een perfecte balans tussen de zachte eigenschappen van de blauweregen bloem en de schoonheid van de roos en Lelietjes van Dalen. Een echt lente parfum welke, naast uiteraard de huisparfums voor de Lampe Berger, tevens verkrijgbaar is als parfumverspreider met sticks en als een geurkaars.

Beursaanbieiding
Lampe Berger: € 30,-
Parfumverspreider met sticks, verkoopprijs € 20,-
Geurkaars, verkoopprijs € 15,-

Op de stand kunnen bezoekers ook kennismaken met de andere collecties, zoals het autoparfum en de parfumverspreiders met sticks van Maison Berger Paris.

Huishoudbeurs van zaterdag 22 februari t/m zondag 1 maart, RAI Amsterdam
Hal1 Stand 01.406

Informatie bij: www.maison-berger.nl

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht