Maison Berger Paris

Nieuwe modellen Lampe Berger

STONE LAMPE BERGER
De stoere Stone Lampe Berger geeft het interieur een industrieel accent. De robuuste vorm van een door de tijd gepolijste steen, met beton afwerking en verfraaid met metaaldeeltjes die het product een uitzonderlijk karakter geven. Verkrijgbaar in grijs, zwart of frosted. Prijs: € 45,–.

OPERA LAMPE BERGER
De bordeauxrode Lampe Berger Opéra heeft een elegante en verfijnde vorm, in combinatie met een diepe bordeauxrode kleur voor een mysterieuze, warme sfeer. Een luchtzuiveraar van subtiel glas, even mooi als efficiënt. Eveneens verkrijgbaar in een donkergrijze uitvoering Prijs: € 49,95.

COCOON GIFT SET
Een Lampe Berger van grijs glas met een satijnglans, aangevuld met het huisparfum Santal Envoûtant, om de lucht van het interieur op decoratieve wijze schoon te houden. Deze set omvat een Lampe Berger, 180ml huisparfum en een trechter. Prijs: 39,95. Dat wordt pas lekker cocoonen.

GEUREN UIT AZIA
Maison Santal Envoûtant
Het nieuwe huisparfum van Lampe Berger is een eerbetoon aan de Aziatische verleiding, met kostbaar sensueel hout als middelpunt: sandelhout. Santal Envoûtant verrast met de kruidige geur van zwarte bes, gecombineerd met de citrusachtige zoetheid van mandarijn. Santal Envoûtant omhult iedere ruimte in een warme en zeer aangename sfeer. Een honingzoet en warm huisparfum. Verkoopadviesprijs € 14,95 (500 ml).

Maison Fruits d’Eau
Fruits d’Eau is een reis naar het hart van de Aziatische delicatesse. Dit nieuwe Huisparfum van Lampe Berger opent met een sappig en krokant fruitcocktail en groene noten. De Pitaya is de vrucht van verschillende cactussoorten. Het parfum: een licht en exotisch huisparfum. Topnoten: Peer, grapefruit, exotische vruchten, groene noten. Hartnoten: Pitaya, watervruchten, lotusbloem. Basisnoten: Vanille, witte muskus. Verkoopadviesprijs: € 25,90 (1 liter).

Informatie bij: www.lampeberger.nl

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht