Maison Berger Paris

Maison Berger Paris pakt flink uit

Dit najaar introduceert Maison Berger Paris vele nieuwe producten. Zowel nieuwe modellen Lampe Berger, natuurlijk nieuwe huisparfums maar ook nieuwe kaarsen, parfumverspreiders met sticks, autoparfums en een geheel nieuwe lijn in de Aroma collectie. Deze bijzondere ontwikkeling, de Aroma Dream mist diffuser, laat zelfs de moeilijkste slaper heerlijk in slaap vallen. Nieuwe modellen en huisparfums die de donkere winterse periode wat extra sfeer en gezelligheid brengen.

 Belle Epoque
De Belle Epoque collectie is geïnspireerd op de oude populaire modellen van vroeger. Zo krijgt een eigentijds interieur een klassiek accent. Maison Berger Paris huldigt met dit nieuwe verfijnde, klassieke en tijdloze model haar roots. In de periode tussen 1927 en 1940 ontwierp de prestigieuze fabrikant Baccarat het d’Boule model voor Maison Berger Paris. Hij liet zich inspireren door de prestigieuze parfumflessen uit die tijd. De Belle Epoque is een heruitgave van d’Boule en de giftset is verkrijgbaar in Havane en grijs gelakt glas. Met deze Lampe Berger luchtzuiveraar krijgt je huis niet alleen een hele schone lucht maar wordt de ruimte tegelijk voorzien van een heerlijke huisparfum. Er is ook een parfumverspreider met sticks in Havane en grijs gelakt glas.

Verkoopprijs voor de giftset met 250ml Tentation Santal: € 59,50
Parfumverspreider met sticks € 45,-

Resonance
De Resonance Collectie nodigt uit voor een ontspannen escapade. In een snel veranderende wereld is het belangrijk om evenwicht en balans te vinden. Om dit te kunnen realiseren streven we naar een nieuw soort mystiek gebaseerd op holistische, charismatische, en ontspannende rituelen. Grafische en poëtische rondingen zorgen voor een elegante en vrouwelijke collectie. De Lampe Berger heeft een nieuw ontwerp, maar heeft deze nog steeds dezelfde functies als waar hij 120 jaar geleden voor is ontwikkeld. De Lampe berger in de Resonance Collectie wordt uitgevoerd in transparant glas en paprika (rood) gelakt glas, beiden met een zilverkleurige dop. De derde variant is uitgevoerd in opvallend Violette (paars) gelakt glas, deze uitvoering heeft een goudkleurige dop. Verder bevat de collectie een prachtige kaars in Art Nouveau stijl in wit met gouden accenten en een matgouden autoparfum.

Ontwerpster Silvie de France
Na haar afstuderen in Schone Kunsten aan de ESDI (Ecole Supérieure de Design Industriel in Parijs), begon ze haar carrière als ontwerpster van serviesgoed. Gepassioneerd door beauty, werkt ze sinds 1997 voor de meest bekende merken in deze branche. Waaronder: Annick Goutal, Cacharel, Chantal Thomass, Eden Park, Elie Saab, Camus Cognac.

Verkoopprijs Lampe Berger: € 49,95
Geurkaars Soleil Divin: € 49,95
Car diffuser met navulling Soleil Divin: € 15,95

Informatie bij: www.lampeberger.nl

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht