Maison Berger Paris

Lolita Lempicka & Maison Berger Paris

Ter gelegenheid van het 120 jarig jubileum, introduceert Maison Berger Paris een nieuwe collectie die samen met Lolita Lempicka is ontworpen. De collectie bevat een Lampe Berger, gelimiteerde geurkaarsen eneen parfumverspreider met sticks. Allen omhult met een blauwpaarse en een transparante glans, goud, klimopblaadjes en een libelle.

De hele collectie is geïnspireerd op de iconische parfumfles in de vorm van de appel in facetgeslepen glas. Verkrijgbaar in blauwpaars en transparant. De producten zijn voorzien van het Lolita Lempicka logo in gouden opdruk.  De Lampe Berger heeft een opvallende opengewerkte goudkleurige dop.

Maison Berger Paris heeft zich voor zijn huisparfum laten inspireren door het iconische parfum. Voor de eerste maal in de historie is er namelijk een lichaamsparfum gekopieerd in het geurenpalet van een huisparfum. Een technisch hoogstandje van Maison Berger Paris dat de volle delicatesse, sensualiteit en vrouwelijkheid van “Mon Premier Parfum” van Lolita Lempicka heeft kunnen bewaren. De unieke know-how van Maison Berger Paris is opnieuw volledig tot zijn recht gekomen in deze bijzondere collectie

Dit fruitige parfum is een subtiele combinatie van onder andere zoethoutnoten, hartnoten van kers en bosviooltjes. Resultaat een verfijnde, vrouwelijke en sensuele geur die zich kenmerkt door elementen van klimopblaadjes, steranijs, zoethoutbloem, viooltjesblad, kers, iris, tonka boon, karamel en romige houtsoorten.

Verkooprijzen:

Giftset Lampe Berger: € 65,-
Parfumverspreider met sticks: € 25,-
Premium bouquet met sticks: € 49,95
Navulling 200 ml voor parfumverspreider met sticks: € 12,-
Vegan geurkaars, 40 branduren: € 49,95

Informatie bij: www.lampeberger.nl

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht