Maison Berger Paris

Lampe Plissé

Voor haar nieuwste model Lampe Plissé liet Lampe Berger zich inspireren door de vrolijk gekleurde tuinlantaarns. Het ronde model kenmerkt zich door dezelfde vouwen zoals we die ook zien bij de tuinlantaarn. De robuuste opengewerkte metalen dop in glanzend zilverkleur versterkt het ronde karakter. Het glanzende translucente glas accentueert het plissé patroon. De frisse kleuren staan voor frisheid en blijdschap en doen denken aan een zomerse kiwi en grapefruit.

Vul deze Lampe Berger met een van de nieuwe zomers geuren bijvoorbeeld Majestic Sequoia, met frisse tonen van dennennaalden en ananas, of de geur Extreme Orange, waar de frisse geur van citrus subtiel wordt gecombineerd met groen en een touch van fresia.Deze zomerse must-have moet je hebben om je huis summerproof te maken.

Verkoopadviesprijs: € 45,–.

Voor meer informatie en verkooppunten: www.lampeberger.nl.

Noot voor de pers: Lampe Berger geeft graag haar producten in bruikleen voor fotoshoots. Voor aanvragen en overige persinformatie kunt u contact opnemen met Home Comfort Press bv – 0413-331240 – info@homecomfortpress.nl.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht