Maison Berger Paris

De geschiedenis herhaalt zich

Lampe Berger is een Frans bedrijf met een enorme historie. Volgend jaar vieren ze het 120 jarig jubileum. In het begin werd de Lampe Berger uitsluitend gebruikt voor medische doeleinden. Al snel wordt het een hebbeding voor heel Parijs en de rest van de wereld.

Geïnspireerd door het allereerste model van Lampe Berger uit het jaar 1905 introduceert Lampe Berger nu een jaar voor het grote jubileum het model L’Originelle in de kleuren grijs en rood. Deze luxe Lampe Berger is gemaakt van transparant glas en gedecoreerd met “diamond tips”. De lamp is afgewerkt met een luxe metalen bewerkte sierdop met een tinnen finish. Deze sierdop is geïnspireerd op de eerste sierdoppen en gegraveerd met “LAMPE BERGER PARIS”.

Deze uitvoering is voor veel liefhebbers een bijzonder collectors-item dat niet alleen wordt gewaardeerd en aangeschaft door zijn bijzondere luchtreinigende eigenschappen maar vooral om zijn decoratieve eigenschappen. Bij de echte verzamelaars mag dit model niet ontbreken in de collectie.

Verkoopadviesprijs l’originelle: € 65,00

Informatie bij: www.lampeberger.nl

Meer informatie en verkoopadressen: www.lampeberger.nl.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht