Maison Berger Paris

De Aroma Mist Diffuser

Maison Berger introduceert de Aroma Mist Diffuser: een innoverende aanvulling op de Lampe Berger, de parfumverspreider met sticks en geurkaarsen in de Aroma collectie. Deze Mist diffuser verspreidt een huisparfum naar keuze en is gemaakt van gedecoreerd glas dat wordt afgesloten met een houten top. Met de meegeleverde afstandsbediening bepaal je zelf de duur van het parfumeren, de intensiteit van het huisparfum en de lichtsterkte. De Aroma mist Diffuser geeft namelijk ook sfeervol licht. Door het geven van licht en geur, is dit de ultieme toevoeging aan het interieur.

De Aroma collectie bestaat uit huisparfums met een weldadige invloed op emoties. De parfum composities bestaan uit essentiële oliën waarvan de weldadige aromachologische eigenschappen erkend zijn. De parfum creaties hebben zo, op geheel natuurlijke wijze, een positieve invloed op het humeur en emoties.

De Aroma Mist Diffuser wordt geleverd met het huisparfum Aroma Energy, Aroma Happy, Aroma Relax of het nieuwste huisparfum van Maison Berger Paris: Aroma Dream.

De unieke samenstelling van Aroma Dream is ontwikkeld volgens een gepatenteerd protocol en verrijkt met precies de juiste dosering essentiële oliën, klaar voor gebruik. De essentiële oliën patchouli en lavendel helpen om in slapen te komen en verbeteren de kwaliteit van de slaap. Het huisparfum Aroma Dream is verkrijgbaar in 475 ml welke 40 uur mee gaat.

In dezelfde lijn is ook een parfumverspreider met sticks verkrijgbaar.

Prijzen
Aroma Mist Diffuser giftset met een navulling en de afstandsbediening € 59,50
Navulling Aroma Mist diffuser 475ml € 9,95
Parfumverspreider met sticks € 25,00

Informatie bij: www.maison-berger.nl


Wist je dat ruim een kwart van de Nederlanders last heeft van vermoeidheid en slaapklachten?  Dit opmerkelijke feit blijkt uit recent onderzoek, uitgevoerd door de Nederlandse vereniging voor Slaap- en Waak Onderzoek (NSWO) onder 1350 (werkende) mensen. Slaperigheid beperkt het dagelijks functioneren in grote mate en is een van de belangrijkste oorzaken van bedrijfs- en verkeersongevallen.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht