Maison Berger Paris

Christmas Collection van Maison Berger Paris

Temptation
Het duurt nog even, maar over enkele maanden is dan toch echt weer kerst. Voor een magische kerst onthult de Temptation collectie twee varianten van de Lampe Berger, een lichte uitvoering in champagne glas en een donkere chocolade kleur. Met deze Lampe Berger luchtzuiveraar krijgt je huis niet alleen een hele schone lucht maar wordt de ruimte tegelijk voorzien van een heerlijke huisparfum. Door de zware royale uitvoering is de collectie klassiek, opvallend en luxe tegelijk. De zware sierdop vormt een sieraad voor dit model. De giftset in Champagne of Chocolat wordt geleverd met 250 ml van het nieuwe huisparfum Tentation Santal. Bijpassende parfumverspreiders met sticks ook in Champagne en Chocolat en met hetzelfde huisparfum als de Lampe Berger, welke 4 maanden mee gaat. Om het geheel compleet te maken is er eveneens een Temptation geurkaars.

Verkoopprijzen
Lampe Berger Temptation € 65,-
Parfumverspreider met sticks incl. 200ml Tentation Santal € 39,95
Geurkaars € 49,95

Etincelle
Elegant, chique en luxe zijn de kernwoorden van deze kerstcollectie. Betreed een sprankelend en elegant universum met de Etincelle collectie. De kleuren zijn helder en de modellen bevatten subtiele details die voor een bijzondere kerst zullen zorgen. Keuze uit twee kleuren, in rosewood en grijs. Etincelle wordt geleverd in een feestelijke giftset met daarin een Lampe Berger en flacon van 250 ml huisparfum Pétillance Exquise. De bijpassende parfumverspreider met sticks gaat 2 maanden mee.

Verkoopprijzen
Lampe Berger Etincelle € 45,-
Parfumverspreider met sticks € 34,95
Geurkaars € 25,-

Speciaal kerstparfum
Naast de klassieke kerstparfums zoals “Biscuits de Noël”, “Orange de Canelle “Au pied du Sapin” presenteert Maison Berger Paris een mooi intens winterparfum. Tentation Santal is een luxe, aanwezige en sensuele parfum. Met tonen van vanille, jasmijn, amber, sandelhout, mirte, cederhout, kardemom en roos. Verkoopprijs 500 ml is € 15,95 en het huisparfum van 1 l is € 27,-

Cadeau idee
Een feestelijke triopack met daarin 3 x 250 ml van de nieuwste huisparfums wordt aangeboden voor € 21,95.

Informatie bij: www.lampeberger.nl

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht