Maison Berger Paris

Betoverende kerst

Lampe Berger laat zich inspireren door de magie van Kerstmis en introduceert een aantal unieke modellen en speciale geuren. Met deze betoverende modellen en geuren ontstaat direct het echte kerstgevoel. Bovendien zijn het leuke cadeau-ideetjes voor onder de boom.

Comet
Een elegante stervormig model met pailletten ontworpen door Rozenn Mainguené. Een cadeau idee om deze kerst op te fleuren. Prachtig in combinatie een 180 ml fles parfum in Amande Subtile. Gift Set Comet: € 49,95.

Drie kerstgeuren
Een selectie van drie heerlijke geuren in één cadeauverpakking voor de feestelijke periode in het teken van warmte, specerijen en genot. 3 x 180 ml, triopack: Sublime Tonka, Orange de Canelle en Pins Enneigès € 14,95

Satin
Een tijdloze vorm in de kleuren van Kerstmis in rood satijn of mat wit. Twee matte tinten die doen denken aan de winter. In geschenkdoos met de kruidige geur van Orange de Canelle (180 ml). Gift Set Satijn: € 42,50,–

Informatie bij: www.lampeberger.nl

Hoe werkt Lampe Berger?
De Lampe Berger ziet eruit als een glazen sierfles met er bovenop een poreuze vuursteen met daaraan vast een dikke lont. Deze lont wordt in de speciale Lampe Berger vloeistof geplaatst, waarna de vuursteen wordt aangestoken. Als deze steen heet genoeg is (na ca. 2 minuten branden), blaas je de vlam uit. Door de warmte van de brander verdampt de door de lont opgezogen vloeistof. De kern van de gepatenteerde brander wordt 200 graden, deze temperatuur zorgt ervoor dat de kwaliteit van het huisparfum behouden blijft. De brander buitenkant wordt ongeveer 500ºC. De diffusie met katalyse elimineert de moleculen die verantwoordelijk voor ongewenste luchtjes. Ten tweede zorgt de verdampende vloeistof ervoor, dat het brandproces continueert, net zolang totdat je de dop op de Lampe Berger plaatst om de zuurstoftoevoer te stoppen.

 

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht