IT&M

Een tafel vol Italiaanse gerechten…Home made

De MixMaster van Espressions staat in de keukenwereld inmiddels bekend om magnifieke mengresultaten. De krachtige machine kent nu een nieuwe uitvoering: de MixMaster Combo. De naam zegt het al: Een apparaat dat toepassingen combineert. Zo heb je voor het maken van pasta (van kneden tot snijden) en het draaien van vers gehakt nu nog maar 1 machine nodig. De ambachtelijke bereidingswijzen zijn bijzonder toegankelijk, en laten een beginner zich chef-kok voelen.

Italiaanse ambacht: kakelverse pasta, zelf gehakt draaien
De machine kneedt nog steeds in 2 minuten ei, water, bloem en olijfolie tot een perfecte bol pastadeeg. En meteen dóór: met de pastadraaier super makkelijk prachtige pastavellen maken. De pastasnijder snijdt deze tot prachtige tagliatelle of spaghetti chitarra (vierkante slierten). Verse pasta hoeft slechts enkele minuten te koken. Kortom: Kakelverse pasta maken met de MixMaster Combo is een leuk, snel en ambachtelijk Italiaans klusje. Met prachtig resultaat.

Als je vervolgens de pastasnijder afkoppelt en vervangt door de vleesmolen, en daar bijvoorbeeld een combinatie van rauwe ham, rosbief, ui, knoflook en basilicum doorheen laat lopen krijg je verbluffend eenvoudig het lekkerste gehakt voor je saus, of voor het maken van worst of gehaktballen. Varieer met de meest sensationele samenstellingen van kruiden en vlees!

Buiten de pasta- en gehaktspecialist is de Combo nog steeds een MixMaster, met de mengcapaciteit die men van Espressions gewend is.  De 12 traploos instelbare (bijna geruisloze) snelheden zorgen voor de passende snelheid per klus, dus ook voor je spaghettisaus! Snelheid en duur worden op het Lcd-scherm weergegeven. De ingebouwde ‘slow-start’ zorgt ervoor dat inhoud niet uit de mengkom opspat.

Verkoopadviesprijs: € 499,–

Kijk voor informatie en verkoopadressen op www.itmonline.nl

Noot redactie: er zijn meer beelden opvraagbaar: info@homecomfortpress.nl. IT&M werkt graag mee aan fotoshoots.

Passion For Food
Het allerlekkerste toetje kent de allerbeste bereiding. Net als goeie koffie trouwens. Of een perfecte entrecote. Bij de ontwikkeling van keukengereedschap is het voor IT&M snel duidelijk of er sprake is van een gevalletje ”Passion for Food”. Wanneer mensen met passie voor de allerbeste smaken en structuren een machine creëren, doen zij nooit concessies aan kwaliteit. Volmaakte techniek, volledig in dienst van de smaakpapillen: IT&M blinkt uit in het herkennen van de elite. Overal ter wereld zijn specialisten bezig met het professioneel creëren van hoogwaardige keukenapparatuur. Alleen producten en merken waar de kwaliteit vanaf druipt, en die overduidelijk het predicaat ”Passion for Food” verdienen, worden opgenomen in de eregalerij die IT&M aan de Benelux presenteert.

Exclusief
Producten komen alleen in aanmerking voor IT&M als er sprake is van eersteklas materiaalgebruik en magnifiek design.

 

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht