IT&M

Één apparaat nodig voor verse soep

September 2016 – Kracht, design en innovatie ontmoeten elkaar in de Oster Versa blender.  Een uniek, razendsnel draaiend mes zorgt voor een kooksensatie: warme soep kan worden gemaakt met één apparaat.

De Versa is uitgerust met de speciale soepfunctie. Hiermee kan eenvoudig verse, warme soep worden bereid. Verse producten gaan in de blender en met het innovatieve soepprogramma worden de ingrediënten gemalen. Door de buitengewoon hoge snelheid ontstaat er een dusdanige wrijving dat de soep wordt verwarmd. In een handomdraai maak je dus een lekkere, gezonde en verse soep zonder dat daar een andere hittebron aan te pas komt.

Natuurlijk is het apparaat ook perfect te gebruiken voor het maken van smoothies en sapjes, ijs, puree en dipsauzen. Ook moeilijk te blenden producten zoals ijsblokjes, noten en Parmezaanse kaas zijn gemakkelijk te bewerken tot het gewenste eindresultaat. De schenkkan (tritan) kan in de vaatwasser.

Verkrijgbaar voor € 399,– bij de betere speciaalzaken.

Klik hier voor een filmpje over de Versa Blender.

Kijk voor informatie en verkoopadressen op: www.itmonline.nl

Over IT&M IT&M is specialist in hoogwaardige keukenapparatuur voor zowel de professional als de consument en vertegenwoordigt een aantal bekende producenten van keukenapparatuur in de Benelux. IT&M richt zich vanuit haar vestiging in Eindhoven op de betere kookwinkels, speciaalzaken en een aantal kwaliteitsketens.

RECEPT

Wortelsoep met koriander Rauwe soep klinkt wat vreemd, maar smaakt heerlijk en bovendien is deze soep heel voedzaam. Met dit eenvoudige recept maak je in 5 minuten tijd een hete soep van rauwe ingredienten.

Gebruik hiervoor de soepknop op de Versa-blender.

Benodigdheden ▪   500 gr worteltjes, gewassen ▪   3-4 gr korianderzaad ▪   35 gr verse koriander ▪   500 ml water ▪   1 bouillonblokje of een keuze aan kruiden

Bereiding Doe alle ingrediënten in de kan. Zet de blender een paar minuten op pulsstand om de ingrediënten te mengen. Druk op de soepknop en laat de Versa het werk doen. Haal de kan van de blendervoet wanneer de blender is gestopt. Schenk de hete soep in kommen en garneer met een scheutje yoghurt en wat verse koriander.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht