Graham & Brown

Structuur op de muur

Behangfabrikant Graham & Brown ontwikkelde een aantal nieuwe behangen die technisch zo verfijnd zijn ontworpen dat het lijkt alsof er echte tegels of hout op de wand zit. Drie opvallende behangdesigns uit de Super Fresco Easy collectie vallen extra op.

De NY tegel
Met dit behang op de muur lijkt het net of je naar een oude vergrijsde tegelwand kijkt. Het patroon van de tegels heeft zoveel structuur dat het van de muur afspat. Hiermee geef je iedere wand een creatieve boost. Het behang is te koop bij Karwei. Verkoopprijs: € 19,99.

Bark Gold
Voor liefhebbers van hout is deze variant van een houtprint met een warme gouden gloed een luxe alternatief. Prachtig te combineren in romantisch, landelijke interieurs maar ook in een strakke moderne omgeving komt dit exclusieve behang perfect tot haar recht. Het behang is te koop bij Gamma. Verkoopprijs: € 21,99.

Basket Weave
De geweven structuur van de leuke opbergmandjes nu ook als print op de muur. Subtiel in wit uitgevoerd met grijze tinten voor een extra schaduw effect. Het behang is te koop bij Gamma.

Verkoopprijs: € 19,99.
Afmetingen: 10m x 52cm.

Informatie bij: www.superfrescoeasy.com

Over Superfresco Easy
Behangen met Superfresco Easy was nog nooit zo gemakkelijk. Het Engelse merk, gelanceerd in 2009 door Graham & Brown, heeft als doel om de associaties van iedereen die nog nooit heeft behangen te veranderen. Door middel van een exclusieve collectie was het nog nooit zo makkelijk om een dessin te kiezen, te behangen en ook weer te verwijderen.

Met de innovatieve ‘paste-the-wall’-technologie van Superfresco Easy wordt de muur ingesmeerd in plaats van het behang. Hierdoor is de kans op luchtbellen en scheuren klein en is geen behangtafel meer nodig. Deze kenmerken zorgen er bovendien voor dat er kan worden behangen in de helft van de tijd! De Superfresco Easy collectie bestaat uit meer dan 500 dessins in verschillende stijlen, texturen en kleuren.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht