Graham & Brown

Spreken is zilver, zwijgen is goud

In één van haar nieuwste behangcollecties wist Graham & Brown het klassieke goud en zilver op een hele speelse en trendy manier te verwerken in het dessin.

Quote is de naam van het behang dat zowel in goud als zilver kan worden uitgevoerd. Het dessin heeft een witte ondergrond met daarop een doorlopende tekst in retro letters in goud of zilver. Dit behang past perfect in een lichte naturel omgeving. Er is ook een variant waar de letters zijn vervangen door kleine horizontale streepjes die zorgen voor een grafisch effect. Het behang is verkrijgbaar bij Karwei. Verkoopprijs per rol : € 19,99.

Een ander behang in deze lijn is het luxe en rijke structuurbehang Gold Linnen Stripes. Als dit behang op de muur is bevestigd lijkt het net of er linnen met een gouden effect op de muur zit. Het behang is verkrijgbaar bij Karwei. Verkoopprijs per rol € 22,99.

Ook deze collectie is erg gemakkelijk aan te brengen. De zogenoemde ‘paste the wall’-techniek zorgt ervoor dat iedereen het kan. Geen behangtafels meer, maar gewoon behanglijm op de muur, behang ertegenaan, afsnijden en klaar. Ideaal als je regelmatig van behang wil wisselen, want het behang wordt net zo gemakkelijk weer van de wand verwijderd. 

Afmeting behang: 10 m x 52 cm.

Superfresco Easy van Graham & Brown is aanwezig op de VT Wonen & Design Beurs: HAL 11 –
11-038

SFEasy is verkrijgbaar bij Gamma, Karwei, Hornbach en DGN winkels en via de website van Graham & Brown: www.grahambrown.com  – www.superfrescoeasy.com.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht