Graham & Brown

Nieuwe high fashion dessins bij ELLE behangcollectie van Graham & Brown

Met trots presenteert het toonaangevende behangmerk Graham & Brown de nieuwe dessins van de ELLE behangcollectie; hét vooraanstaande merk in de wereld van magazines, fashion en decoratie. In samenwerking met ELLE heeft Graham & Brown drie nieuwe, trendy en sprankelende dessins ontwikkeld.

Gouden Jungle Fever
Geïnspireerd door de schoonheid van de botanische trend en de behoefte aan warmte in het interieur zullen de weelderige jungle bladeren in warm goud het interieur transformeren tot een natuurlijke schoonheid met een luxe touch.

Marmer
Marmer is hot. Een Parijse glimlach en eigentijdse luxe spat van de muren met het zilver twinkelende marmer dessin. Een prachtig stijlvol statement.

Chevron Textiel Look
Gecomplementeerd met een trendy geweven aaibaar Chevron patroon zijn de nieuwe ELLE behang dessins een lust voor elke modebewuste consument.

Het behang is online voor € 24,95 per rol te bestellen op www.grahambrown.com

Noot redactie: tekst en beeld kan worden gedownload op de perskamer van HCP: wanneer er interesse is in behang voor blogs en/of fotoshoots kan dit bij HCP worden opgevraagd: info@homecomfortpress.nl. Graham & Brown werkt graag mee aan fotoshoots.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht