Graham & Brown

lief! behangcollectie wordt volwassen

In 2010 startte de samenwerking tussen Graham and Brown en lief! Resultaat: een vrolijke collectie behang en wanddecoratie. Nu enkele jaren verder willen wij de nieuwe behang collectie presenteren.

Het nieuwe lief! behang heeft 3 gezichten! Hippe meiden en stoere jongens naast naturel taupekleurige dessins voor de lifestyle-look.

De nieuwe collectie bestaat uit 9 nieuwe en 1 bestaand typisch lief! dessin met de vogeltjes. Ze laten zich goed met elkaar combineren maar ook in combinatie met de lief! verfcollectie ontstaat een speels resultaat. Het subtiele en vrouwelijke dessin in de kant-look in twee kleurstellingen taupe-wit en roze-wit is zeer geschikt voor het behangen van een meiden of volwassen kamer. Speciaal voor de hippe meiden is er een strikjes dessin in multi colour of een stiksel hart in het ruit dessin.

 Voor alle stoere jongens is er het behang met de kleurige medailles. Perfect te combineren met de diepblauwe uni. Als eyecatcher hebben we de ster in ruitdessin.

Verkoopadviesprijs: € 25,-

Maten: 10 meter x 52 cm.

Te koop bij: Karwei

Voor meer informatie: Graham & Brown Nederland bv, www.grahambrown.com/nl, T. 0229-212526, sales.nl@grahambrown.com.  

Noot redactie: Meer informatie over Graham & Brown, tekstbestand, beeldmateriaal of samples kunt u aanvragen bij het persbureau HCP bv, T. 0413-331240, info@homecomfortpress.nl.

Wij stellen het zeer op prijs als bij publicatie de Graham & Brown-website wordt vermeld.

AddThis Button BEGIN

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht