Graham & Brown

Kussens heb je nooit genoeg

Graham & Brown, de Engelse behangfabrikant introduceert deze zomer een bijzondere collectie kussens. De originele kussens hebben dezelfde print als het behang of de print is geïnspireerd op het behang. Resultaat is een sterk interieur statement.

Gothic Bugs & Gothic Butterfly
Deze luxe zwart fluwelen kussens “Gothic Bugs en Gothic Butterfly” met zilveren metallic print, geven ieder interieur een luxe look en feel.
Afmeting: 45 x 45 cm. 
Prijs: € 49,00.

Indian Ink & Ikat stripe blue
Het iconische damast en strepen dessin Indian Ink is geïnspireerd op de Oosterse tie dy techniek. Beide patronen zijn echte eyecatchers mooie blauw inkt tinten in contrast met elegante witte elementen. Ze zijn direct geprint op een luxe linnen materiaal en deze opulente dessins passen perfect bij elkaar. 
Afmeting: 45 x 45 cm en 50 x 30 cm. Prijs: € 49,00.

Warm Taupe Mongolian
Dit superzacht kussen in taupe is gemaakt van Mongools bont. De achterzijde is gemaakt van lam Suede, de comfortabele vulling bevat veren. Dit kussen brengt stijl in ieder huis. Afmeting: 40 x 40 cm. Prijs: € 51,00.

Dit is slechts een greep uit het zeer uitgebreide en hoogwaardige programma. De kussens zijn online te bestellen: www.grahambrown.nl

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht