Graham & Brown

Graham & Brown bombardeert nieuwe behangcollectie

Het inhouse ontwerpteam van Graham & Brown liet zich bij het ontwerpen van de nieuwe behangcollectie inspireren door haar trendonderzoek dat onlangs in Londen werd gepresenteerd aan de internationale pers. “Indulge” en “archive” zijn twee subtrends waar deze dessins direct uit zijn afgeleid.

Indulge staat voor “More is more…” De tegengestelde reactie op het minimalisme. Deze trend draait helemaal om theatrale overdrijving. Patroonconflicten met fantastische beesten worden verfraaid tot het uiterste. Maximalisme staat op overdrive met deze barock styling om een bedwelmende look te creëren.

Daarnaast blikken we bij Archive terug. In tijden van onzekerheid kijken we altijd naar de gloriedagen uit het verleden. Dit is een nostalgisch onderzoek geweest in de archieven van Graham & Brown. Onderzocht is wat hen heeft gevormd in het verleden en hoe de toekomst zich zal vormen. De esthetiek van Art Deco, Bauhaus en Morris wordt gecombineerd met inspiratie uit de jaren ’70. Vakmanschap is de sleutel met authentieke details en hoogwaardige materialen.

De nieuwe behang collectie is opgedeeld in 7 dessins te weten Resplendence, Venetian, Midsummer Fern, Edo Toile, Bouquet, Atelier Geo en Atelier Stripe. Deze dessins zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar, allen met bijpassende verf.

Het behang is verkrijgbaar via de website www.grahambrown.com voor € 90, – per rol.

RESPLENDENCE
Verken de ultieme natuur met Resplendence. Dit behang toont serene, delicate pauwen onder een prachtig scala aan kleurrijke achtergronden op een grote herhalingsprint. Met een glinsterende vezelachtig mica-papier is Resplendence elegant en uniek.

VENETIAN
Venetian, daterend uit het eigen archief uit 1873. Met de originele kleurstelling van zwart tot de lichte en luchtige bewerking van mint, is Venetian het toonbeeld van verfijning. Het dessin bevat een wilde reeks groen en bloemen op ultra mat papier in verschillende verleidelijke kleurenpaletten.

MIDSUMMER FERN
Breng buiten naar binnen met Midsummer Fern. Dit grootschalige dessin laat een botanische haven ervaren in vier prachtige omgevingen; Blush, Black, Lush en Navy.

EDO TOILE
Met behulp van inspiratie uit Tokio toont Edo Toile een vredige landschapsomgeving met een glanzende mica-vezelachtige afwerking. Dit gedetailleerde ontwerp is uniek en precies goed voor een rustige en serene omgeving.

BOUQUET
Warm gestemde humeurige bloemen – Bouquet is een showstopper. Kijk hoe vintage bloemen tot leven komen op dit vezelachtige papier van mica. Diepe oranje tonen en blauwe tinten creëren de perfecte warme touch. Bouquet garandeert een luxueus gevoel in elke kamer.

ATELIER GEO
Geïnspireerd door het Franse zelfstandig naamwoord ‘Atelier’, is Atelier Geo een moderne geometrische print gemaakt met een mix van de favoriete stijlen van de ontwerpstudio van Graham & Brown. In drie unieke kleuren heeft Atelier Geo een reliëfstructuur die verfijning aan de muren toevoegt.

ATELIER STRIPE
Met de veelzijdigheid, de optie om verticaal of horizontaal te hangen, geeft Atelier Stripe echt een klassiek gevoel. Deze gezellige kleurenpaletten, unieke texturen en stofachtige effecten zijn tijdloos en vormen een garantie voor elk huis.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht