Graham & Brown

Grafische prints zijn hot

Inspelend op de trend naar grafische vormen in het interieur bij zowel meubels, dessins op stoffen voor kussens en gordijnen introduceert de Engelse fabrikant van behang en wanddecoratie Graham & Brown het behang honingraat.

Als tegenhanger op deze grafische look is er ook in dezelfde hippe kleur denimblauw ook een effe jeansdessin en een blauwachtig behang in betonlook. Deze drie behangetjes vormen de perfecte basis op de wand voor ieder modern interieur.

Het vliesbehang komt uit de collectie Super Fresco Easy. Hiermee kan iedereen behangen. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij geen behangtafel of stoommachine nodig is. De lijm wordt eenvoudig op de muur aangebracht en het behang wordt er tegenaan geplakt.

Verkoopadviesprijs: € 19,95. Het behang is te koop bij Gamma.

Credits: www.grahambrown.com

Over Superfresco Easy – www.superfrescoeasy.com
Behangen met Superfresco Easy was nog nooit zo gemakkelijk. Met de innovatieve ‘paste-the-wall’-technologie wordt de muur ingesmeerd in plaats van het behang. Hierdoor is de kans op luchtbellen en scheuren klein en is geen behangtafel meer nodig. Deze kenmerken zorgen er bovendien voor dat er kan worden behangen in de helft van de tijd. De Superfresco Easy collectie bestaat uit meer dan 500 dessins in verschillende stijlen, texturen en kleuren.

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht