Graham & Brown

Exotische behangetjes

De Engels behangfabrikant Graham & Brown presenteert dit jaar op de VT Wonen & Design beurs de Superfresco Easy behangcollectie. Deze beurs wordt van 29 september tot en met 4 oktober gehouden in de RAI in Amsterdam.

Met de slogan “Wallpaper is easy & fashion”  laat Graham & Brown tijdens dit woonspektakel de bezoekers zien dat behangen heel eenvoudig kan zijn en dat je in een handomdraai de nieuwste trends in huis haalt. 

Bloemen en florale prints domineren al weer een tijdje de trend in de behangwereld. Ook hierin zijn veel verschillen waar te nemen. Wat overeenkomt is dat ze kleurig en exotisch zijn.

Behangen met Superfresco Easy was nog nooit zo gemakkelijk. Met de innovatieve ‘paste-the-wall’-technologie wordt de muur ingesmeerd in plaats van het behang. Hierdoor is de kans op luchtbellen en scheuren klein en is geen behangtafel meer nodig. Deze kenmerken zorgen er bovendien voor dat er kan worden behangen in de helft van de tijd. 

Dit behang is te koop bij Hornbach voor € 24,95

SFEasy is in Nederland verkrijgbaar bij Gamma, Karwei, Hornbach en DGN winkels en via de website van Graham & Brown: www.grahambrown.com 

Informatie bij: www.superfrescoeasy.comwww.grahambrown.com 

VT Wonen & Design Beurs, HAL 11, 11-038

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht